reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Też mi się podobało Aleksander i to był mój drugi wybór imienia, ale ze zdrobnieniem Olek :D jednakże poszłam na kompromis z ojcem 🤭
Ja mówię na niego głównie Alek, czasem Aleks (głównie tak telefon mi poprawia)

Widzę, że twój też będzie sportowcem, moj to tylko leży i je 🤣 muszę te puzzle kupić, bo dzisiaj mi z maty uciekł.

Hanulka 5 miesięcy 😍😍😍

Załączniki

• Screenshot_20210705_125844_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210705_125844_com.android.gallery3d.jpg
    274,7 KB · Wyświetleń: 84
  • Screenshot_20210705_125722_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210705_125722_com.android.gallery3d.jpg
    271,1 KB · Wyświetleń: 83
  • Screenshot_20210705_125816_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210705_125816_com.android.gallery3d.jpg
    214,9 KB · Wyświetleń: 86
A ja z innej beczki, Wasze pociechy tez się tak wydzierają? Po całym dniu glowa mi pęka i jestem tak zmeczona jak nigdy. Mloda nauczyła się drzec i piszczeć i robi to ciagle. Doalownie odgłosy jak Tarzan. Czasem brak mi juz cuerpliwosci
U nas to samo. Tylko bardziej skrzeczy 😂 jak jej w odpowiedzi też zaskrzecze to się śmieje ze mnie. Mam wrażenie że cofam się w rozwoju trochę 🙆😂

reklama
Do góry