Ja też tak czasem robię, bo działaMój się tak wczoraj kręcił i rolował po łóżku, więc sama przy nim usnęłam i poszedł spać mam wrażenie, że jak on widzi, że ja śpię to też spi, wiec rano zawsze udaję, że śpię
reklama
G
gość _199
Gość
Ja mówię na niego głównie Alek, czasem Aleks (głównie tak telefon mi poprawia)Też mi się podobało Aleksander i to był mój drugi wybór imienia, ale ze zdrobnieniem Olek jednakże poszłam na kompromis z ojcem
Widzę, że twój też będzie sportowcem, moj to tylko leży i je muszę te puzzle kupić, bo dzisiaj mi z maty uciekł.
G
gość _199
Gość
Będę tak robiła do końca mojego życiaJa też tak czasem robię, bo działa
Super, a co dostała ? Ze słoiczka czy nie ?Hanka dostala dzisiaj pierwszy posiłek. Cieszy się do łyżeczki ale krzywi się na smak na moje oko jest gotowa.
Ze sloiczka dostala marchewkę z kalaforemBędę tak robiła do końca mojego życia
Super, a co dostała ? Ze słoiczka czy nie ?
kwiatek250
Fanka BB :)
Prześliczna jest! I jakie ma piękne duże oczyHanulka 5 miesięcy
CudoHanulka 5 miesięcy
Maluszek001
Jak ma zabawkę za blisko to trochę tak. I czasami jak usypia i ma oczy przymknięte to teżDziewczyny a czy Wasze dzieci jeszcze czasami zezuja?
Maluszek001
U nas to samo. Tylko bardziej skrzeczy jak jej w odpowiedzi też zaskrzecze to się śmieje ze mnie. Mam wrażenie że cofam się w rozwoju trochęA ja z innej beczki, Wasze pociechy tez się tak wydzierają? Po całym dniu glowa mi pęka i jestem tak zmeczona jak nigdy. Mloda nauczyła się drzec i piszczeć i robi to ciagle. Doalownie odgłosy jak Tarzan. Czasem brak mi juz cuerpliwosci
reklama
marta18691