reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Kopiuje co kolezanka napisala a propos tego smilk max:

Testowałam. Alicji bardzo zasmakowało. Ma taką tłusta konsystencję, ale używając płynu do mycia (mam taki specjalny do butelek) bez problemu się czyści. Nie mam porównania do innych mlek więc nie wiem czy ta konsystencja jest faktycznie bardziej tłusta od innych.I możliwe, że się trochę ciężej rozrabia niż takie sztuczne mleko ale to pewnie kwestia wprawy.Mi to nie przeszkadza, bo skład jest dla mnie ważniejszy.I jeszcze jedno - po otwarciu opakowania trzeba spożyć w ciągu 3 tyg.Więc lepiej sobie kup małe na początek.

reklama
Kopiuje co kolezanka napisala a propos tego smilk max:

Testowałam. Alicji bardzo zasmakowało. Ma taką tłusta konsystencję, ale używając płynu do mycia (mam taki specjalny do butelek) bez problemu się czyści. Nie mam porównania do innych mlek więc nie wiem czy ta konsystencja jest faktycznie bardziej tłusta od innych.I możliwe, że się trochę ciężej rozrabia niż takie sztuczne mleko ale to pewnie kwestia wprawy.Mi to nie przeszkadza, bo skład jest dla mnie ważniejszy.I jeszcze jedno - po otwarciu opakowania trzeba spożyć w ciągu 3 tyg.Więc lepiej sobie kup małe na początek.
Ooo super 😀ja zamowilam duże, ale to na każdym mleku tak napisane jest 😀takze bede testowac! Dla mnie też najważniejszy sklad

Kończymy wspólny fitness 🏋️

Załączniki

• IMG_20210705_115947.jpg
    IMG_20210705_115947.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 76
reklama
U mnie taka sama sytuacja. Byliśmy u rodziny, a wujek się mnie pyta czy przypadkiem nie jestem w ciąży. Normalnie bym się nie zdenerwowała, ale wróciłam do wagi sprzed ciąży już ponad miesiąc temu (a nie było łatwo bo przytyłam 20 kg) I teraz zostało mi 2 kg do wagi ślubnej sprzed dwóch lat. Jestem szczupła i dość wysoka, więc ten tekst o ciąży popsuł mi humor na resztę wieczoru :/
Co ludzie mają w głowach, żeby takim tekstem walić i to jeszcze do kobiety, która dopiero co urodziła, więc raczej mało prawdopodobne, że już jest w kolejnej ciąży. Ja na szczęście nie słyszałam żadnych komentarzy na swój temat, a brzuch mam jak w ciąży niestety, tyle, że ja i przed ciążą specjalnie szczupła nie byłam, brzuszek zawsze miałam.

Do góry