U mnie noc taka sobie. Mloda od rana na cycka się wyrywa nie chce... Nie wiem co robić. Czy na siłę karmic czy odpuścić bo i tak chcialam do pol roku... Jesc musi... @Tola90 zamowilam te mleko co polecałas bede testowac. Chociaż jestem zadowolona z tego koziego, ale boję się że pozniej nie będzie tolerować zwykłego.
reklama
U mnie znajoma teraz miqla podobnie z małą. Mala jej jak tylko widziala cycka to darla sie w nieboglosy. Odpuscilq i zaczela dawac mm. W międzyczasie probowala dostawiać. Po tygodniu jej przeszlo i przeprosiła sie z cyckiem. Karmia sie dalej kp. Ale to już taki ryzyk fizyk troche. Myślę że im bardziej będziesz chciała karmic tym bardziej nie będzie to wychodziła. Ja tak mialam. W głowie tylko nastawiona na kp a nie mogłam i potem mega placz i wyrzut...U mnie noc taka sobie. Mloda od rana na cycka się wyrywa nie chce... Nie wiem co robić. Czy na siłę karmic czy odpuścić bo i tak chcialam do pol roku... Jesc musi... @Tola90 zamowilam te mleko co polecałas bede testowac. Chociaż jestem zadowolona z tego koziego, ale boję się że pozniej nie będzie tolerować zwykłego.
rosenberg
Fanka BB :)
Może was dopadł też jakiś skok? Ciężka sprawa, ale możesz też zamiast butli to podać mm na łyżeczCe. No i dostawiać młoda, próbowałaś na leżąco? Mój w dzień czasami klasycznie grymasi, a na leżąco inne dziecko.U mnie noc taka sobie. Mloda od rana na cycka się wyrywa nie chce... Nie wiem co robić. Czy na siłę karmic czy odpuścić bo i tak chcialam do pol roku... Jesc musi... @Tola90 zamowilam te mleko co polecałas bede testowac. Chociaż jestem zadowolona z tego koziego, ale boję się że pozniej nie będzie tolerować zwykłego.
G
gość _199
Gość
U nas było to samo jak miał 4 MSC, szarpał się i płakał. Naurologopeda mówiła , że to normalne, może trwać z tydzień i chodzi o tzw. kryzys laktacyjny. Potem wszystko wraca do normy. Ale skoro chciałaś jej podawać mm, to nie wiem czy na twoim miejscu bym w to brnęła, potem będziesz miała coraz więcej mleka i trudniej będzie ci laktację zatrzymać.U mnie noc taka sobie. Mloda od rana na cycka się wyrywa nie chce... Nie wiem co robić. Czy na siłę karmic czy odpuścić bo i tak chcialam do pol roku... Jesc musi... @Tola90 zamowilam te mleko co polecałas bede testowac. Chociaż jestem zadowolona z tego koziego, ale boję się że pozniej nie będzie tolerować zwykłego.
U mnie dzisiaj wystarczyło, że przespał 5 h ciągiem i cycki miałam jak kamienie.
Moze mloda zwieksza sobie teraz ilosc pokarmu? U mnie trzy noce byly takie pod rzad ze pobudki co godzine i to jeszcze tak ze co zaczynala marudzic w trakcie karmienia - nigdy wczesniej sie to nie zdarzalo w nocy. Ale teraz spokoj. Je i zasypia, mam tez wrazenie ze piersi pelniejsze. Pozostal tylko problem z usypianiem, bo nawet jak zmeczona to dlugo sie jeszcze potrafi krecic, ale robie tak jak pisala @rosenberg - odstawiam na bok, mloda sobie gada do sufitu i jak jest gotowa to cos zajeknie, daje znowu piers i usypia.U mnie noc taka sobie. Mloda od rana na cycka się wyrywa nie chce... Nie wiem co robić. Czy na siłę karmic czy odpuścić bo i tak chcialam do pol roku... Jesc musi... @Tola90 zamowilam te mleko co polecałas bede testowac. Chociaż jestem zadowolona z tego koziego, ale boję się że pozniej nie będzie tolerować zwykłego.
za to ja mam wrazenie ze ciagle u mnie problem z lewą piersią. Po ostatnim zastoju, pojawil sie kolejny pare dni pozniej - szybko go zwalczylam. Nie minal tydzien i znowu mam wrazenie ze lewa piers jest twarda oby tylko sie wydawalo.
Napisalam do tej kolezanki co polecala smilk max z pytaniem czy juz testowala. Dam znac jak odpisze. Tez czekam na Twoja opinie znalazlam ta internecie o tych grudkach, ale ta babka pisala tez ze mleko jest tak tluste ze ciezko umyc butelki i jakos ciezko mi to sobie wyobrazic
Karolina9933
Fanka BB :)
U mnie taka sama sytuacja. Byliśmy u rodziny, a wujek się mnie pyta czy przypadkiem nie jestem w ciąży. Normalnie bym się nie zdenerwowała, ale wróciłam do wagi sprzed ciąży już ponad miesiąc temu (a nie było łatwo bo przytyłam 20 kg) I teraz zostało mi 2 kg do wagi ślubnej sprzed dwóch lat. Jestem szczupła i dość wysoka, więc ten tekst o ciąży popsuł mi humor na resztę wieczoru :/2 dni temu na urodzinach bylam i kolezanka której dawno nie widzialam złapała mnie za brzuch i gratulacje a ja mowie, ze tam już moje gratulacje są 4 miesieczne tak jej głupio się zrobiło
G
gość _199
Gość
Mój się tak wczoraj kręcił i rolował po łóżku, więc sama przy nim usnęłam i poszedł spać mam wrażenie, że jak on widzi, że ja śpię to też spi, wiec rano zawsze udaję, że śpięPozostal tylko problem z usypianiem, bo nawet jak zmeczona to dlugo sie jeszcze potrafi krecic, ale robie tak jak pisala @rosenberg - odstawiam na bok, mloda sobie gada do sufitu i jak jest gotowa to cos zajeknie, daje znowu piers i usypia
G
gość _199
Gość
Ja nie wiem po co takie pytania w ogóle zadawać. Widziałam się kiedyś ze znajomym i byłam w 25 tygodniu, a potem go chyba w 8 miesiącu spotkałam, to powiedział, że nie chciał wtedy gratulować, bo nie wiedział czy nie przytyłam po prostuU mnie taka sama sytuacja. Byliśmy u rodziny, a wujek się mnie pyta czy przypadkiem nie jestem w ciąży. Normalnie bym się nie zdenerwowała, ale wróciłam do wagi sprzed ciąży już ponad miesiąc temu (a nie było łatwo bo przytyłam 20 kg) I teraz zostało mi 2 kg do wagi ślubnej sprzed dwóch lat. Jestem szczupła i dość wysoka, więc ten tekst o ciąży popsuł mi humor na resztę wieczoru :/
U nas za to wkolo teksty" kiedy drugie" i "juz czas"... i niby mnie to nie rusza ale każdy wie jaki miałyśmy początek a coagle nacisk na drugie... kiedy Gabryska wydaje mi się jeszxze taka malutkaU mnie taka sama sytuacja. Byliśmy u rodziny, a wujek się mnie pyta czy przypadkiem nie jestem w ciąży. Normalnie bym się nie zdenerwowała, ale wróciłam do wagi sprzed ciąży już ponad miesiąc temu (a nie było łatwo bo przytyłam 20 kg) I teraz zostało mi 2 kg do wagi ślubnej sprzed dwóch lat. Jestem szczupła i dość wysoka, więc ten tekst o ciąży popsuł mi humor na resztę wieczoru :/
reklama
G
gość _199
Gość
Ja bym już chyba chciała mieć drugie gdyby nie ten metraż to byłoby spoko !U nas za to wkolo teksty" kiedy drugie" i "juz czas"... i niby mnie to nie rusza ale każdy wie jaki miałyśmy początek a coagle nacisk na drugie... kiedy Gabryska wydaje mi się jeszxze taka malutka