Pampersa. Niestety mloda na dade ma uczulenie i jesteśmy skazane na Pampers. A te lupilu probowalam ale mała przesikiwala mi.ale jakiej firmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pampersa. Niestety mloda na dade ma uczulenie i jesteśmy skazane na Pampers. A te lupilu probowalam ale mała przesikiwala mi.ale jakiej firmy?
Mi rady przesikuje :/ jaki rozmiar pantsow używasz ?Pampersa. Niestety mloda na dade ma uczulenie i jesteśmy skazane na Pampers. A te lupilu probowalam ale mała przesikiwala mi.
Próbowałaś zlote dada? moja uczulają zielone.Pampersa. Niestety mloda na dade ma uczulenie i jesteśmy skazane na Pampers. A te lupilu probowalam ale mała przesikiwala mi.
Raczej nie. A naciskasz na sutka czy pierś ?Moja mloda dzisiaj ewidentnie z piersi szarpie się, wygina.. Ja jak naciskam na piersi to też nie leci... Czy możliwy jest taki nagły zanik??
Pampersy mamy 3 i pantsy tez kupilam 3. Fakt ze na dzień jej zakładam tez pantsy żeby wykorzystać ale zdecydowanie wolę narazie zwykle pampersy na rzep. Szczególnie jak jest teraz ciepło i mloda sie przypoci to strasznie się ciezko te pantsy na tylek wciąga. Może jak zacznie byc mobilniejsza będą lepsze.Mi rady przesikuje :/ jaki rozmiar pantsow używasz ?
U nas wlasnie na zlote uczulenie. Kupilam dady 1 zaraz po porodzie i miala cały tylek bordowy ;D do czasu zmiany pampersów. Potem wszystko zeszłoPróbowałaś zlote dada? moja uczulają zielone.
Rozumiem. Ja pewnie bym 4 musiała kupić. U nas pantsy super, bo tylko na noc używam, tylko ciężko je się ściąga jak kupa jestPampersy mamy 3 i pantsy tez kupilam 3. Fakt ze na dzień jej zakładam tez pantsy żeby wykorzystać ale zdecydowanie wolę narazie zwykle pampersy na rzep. Szczególnie jak jest teraz ciepło i mloda sie przypoci to strasznie się ciezko te pantsy na tylek wciąga. Może jak zacznie byc mobilniejsza będą lepsze.
Rozrywa się bokiRozumiem. Ja pewnie bym 4 musiała kupić. U nas pantsy super, bo tylko na noc używam, tylko ciężko je się ściąga jak kupa jest
Na sutka. Generalnie leci ale po minucie hania się drze i patrze a tam pusto...Raczej nie. A naciskasz na sutka czy pierś ?