reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, daje znać bo może komuś się przyda, na bee.pl dużo produktów dla dzieci przecenionych, słoiczki i kaszki Bobovita bio, z tych które ja obczailam to mają ładne składy. Są też np brokuły w słoiczku i tym podobne

Na sutka. Generalnie leci ale po minucie hania się drze i patrze a tam pusto...
Hmm, ale to pierś trzeba nacisnąć bo z samego sutka bez ssania nic nie poleci. Możliwe, że jej się przestawia ilość spożywanego mleka i będzie potrzebowała więcej, a pierś dopiero nadąży z produkcją na dniach. Albo ma gorszy dzień Hania i nie chce porządnie ssać. Pierwszy wypływ jest łatwy, potem dziecko musi trochę bardziej popracowac, może dzisiaj jej się nie chce. Jest też opcja taka, bo pamiętam że pisałaś że wieczorne karmienie to butla z mm, że piersi przyzwyczajają się do tego jednego karmienia i wieczorem produkują mniej mleka.

Załączniki

• Screenshot_2021-07-04-18-48-36-483_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-07-04-18-48-36-483_com.android.chrome.jpg
    213,7 KB · Wyświetleń: 66
Pampersy mamy 3 i pantsy tez kupilam 3. Fakt ze na dzień jej zakładam tez pantsy żeby wykorzystać ale zdecydowanie wolę narazie zwykle pampersy na rzep. Szczególnie jak jest teraz ciepło i mloda sie przypoci to strasznie się ciezko te pantsy na tylek wciąga. Może jak zacznie byc mobilniejsza będą lepsze.
Moja też miała uczulenie na dady fioletowe, a innych już od niech nie próbowałam. Powoli kończymy pampers 2 (jeszcze chyba ze 150sztuk mam) i będziemy testowac właśnie pantsy 3 😀

Moja też miała uczulenie na dady fioletowe, a innych już od niech nie próbowałam. Powoli kończymy pampers 2 (jeszcze chyba ze 150sztuk mam) i będziemy testowac właśnie pantsy 3 😀
Pantsy dla mnie sa super ale jak dziecko juz bedzie mobilne. Teraz mi się je ciezko zmienia szczególnie w nocy. Bo ściągnąć to chwila moment ale założyć juz gorzej ;D ale próbujcie, może Wam podpasują od razu !;)
Ja niedługo wskakujemy z małą na 4 pewnie ;D

reklama
Ja nic nie pamiętam z nocy 🤣tyle, że po 2giej wzięłam go do łóżka do karmienia na leżąco i zasnęłam szybko, dalej nic nie pamiętam ile karmiłam i kiedy 🙈
Jak go wezmę do łóżka i usnę to mam to samo 🤣 młody już umie chwytać za cycka, więc ja śpię, a on je 🤣🤣 to jest najlepsze w kp 🙈

Do góry