Nie sądzę żeby tak nagle zanikł Ci pokarm byłoby to mega dziwne Może młoda ma skok?Moja mloda dzisiaj ewidentnie z piersi szarpie się, wygina.. Ja jak naciskam na piersi to też nie leci... Czy możliwy jest taki nagły zanik??
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Dziewczyny, daje znać bo może komuś się przyda, na bee.pl dużo produktów dla dzieci przecenionych, słoiczki i kaszki Bobovita bio, z tych które ja obczailam to mają ładne składy. Są też np brokuły w słoiczku i tym podobne
Hmm, ale to pierś trzeba nacisnąć bo z samego sutka bez ssania nic nie poleci. Możliwe, że jej się przestawia ilość spożywanego mleka i będzie potrzebowała więcej, a pierś dopiero nadąży z produkcją na dniach. Albo ma gorszy dzień Hania i nie chce porządnie ssać. Pierwszy wypływ jest łatwy, potem dziecko musi trochę bardziej popracowac, może dzisiaj jej się nie chce. Jest też opcja taka, bo pamiętam że pisałaś że wieczorne karmienie to butla z mm, że piersi przyzwyczajają się do tego jednego karmienia i wieczorem produkują mniej mleka.Na sutka. Generalnie leci ale po minucie hania się drze i patrze a tam pusto...
Załączniki
G
gość _199
Gość
5.5 h przespane ciągiem
Maluszek001
Moja też miała uczulenie na dady fioletowe, a innych już od niech nie próbowałam. Powoli kończymy pampers 2 (jeszcze chyba ze 150sztuk mam) i będziemy testowac właśnie pantsy 3Pampersy mamy 3 i pantsy tez kupilam 3. Fakt ze na dzień jej zakładam tez pantsy żeby wykorzystać ale zdecydowanie wolę narazie zwykle pampersy na rzep. Szczególnie jak jest teraz ciepło i mloda sie przypoci to strasznie się ciezko te pantsy na tylek wciąga. Może jak zacznie byc mobilniejsza będą lepsze.
Maluszek001
Moja to tak ładnie zaczęła noce przesypiac. ☺ poszła spać o 21 wstała 5.30 wczoraj z ojcem siedziała do 22.30 (już nie pamiętam kiedy tak późno poszła spać ) i wstała o 8.305.5 h przespane ciągiem
marta18691
Ja już dawno na 3jestemMoja też miała uczulenie na dady fioletowe, a innych już od niech nie próbowałam. Powoli kończymy pampers 2 (jeszcze chyba ze 150sztuk mam) i będziemy testowac właśnie pantsy 3
Pantsy dla mnie sa super ale jak dziecko juz bedzie mobilne. Teraz mi się je ciezko zmienia szczególnie w nocy. Bo ściągnąć to chwila moment ale założyć juz gorzej ;D ale próbujcie, może Wam podpasują od razu !Moja też miała uczulenie na dady fioletowe, a innych już od niech nie próbowałam. Powoli kończymy pampers 2 (jeszcze chyba ze 150sztuk mam) i będziemy testowac właśnie pantsy 3
Ja niedługo wskakujemy z małą na 4 pewnie ;D
Wow, super. Oby tak Wam zostalo jak najdłużej!5.5 h przespane ciągiem
rosenberg
Ja nic nie pamiętam z nocy tyle, że po 2giej wzięłam go do łóżka do karmienia na leżąco i zasnęłam szybko, dalej nic nie pamiętam ile karmiłam i kiedy5.5 h przespane ciągiem
reklama
G
gość _199
Gość
Jak go wezmę do łóżka i usnę to mam to samo młody już umie chwytać za cycka, więc ja śpię, a on je to jest najlepsze w kpJa nic nie pamiętam z nocy tyle, że po 2giej wzięłam go do łóżka do karmienia na leżąco i zasnęłam szybko, dalej nic nie pamiętam ile karmiłam i kiedy