Moze mloda zwieksza sobie teraz ilosc pokarmu? U mnie trzy noce byly takie pod rzad ze pobudki co godzine
i to jeszcze tak ze co zaczynala marudzic w trakcie karmienia - nigdy wczesniej sie to nie zdarzalo w nocy. Ale teraz spokoj. Je i zasypia, mam tez wrazenie ze piersi pelniejsze. Pozostal tylko problem z usypianiem, bo nawet jak zmeczona to dlugo sie jeszcze potrafi krecic, ale robie tak jak pisala
@rosenberg - odstawiam na bok, mloda sobie gada do sufitu i jak jest gotowa to cos zajeknie, daje znowu piers i usypia.
za to ja mam wrazenie ze ciagle u mnie problem z lewą piersią. Po ostatnim zastoju, pojawil sie kolejny pare dni pozniej - szybko go zwalczylam. Nie minal tydzien i znowu mam wrazenie ze lewa piers jest twarda
oby tylko sie wydawalo.
Napisalam do tej kolezanki co polecala smilk max z pytaniem czy juz testowala. Dam znac jak odpisze. Tez czekam na Twoja opinie
znalazlam ta internecie o tych grudkach, ale ta babka pisala tez ze mleko jest tak tluste ze ciezko umyc butelki i jakos ciezko mi to sobie wyobrazic