Moje tez do 9 kg. Takze mysle ze jeszcze trochę.no u mnie nie przejdzie ja mam chicco do 9 kg. albo 83 cm więc raczej zaraz do wyrzucenia albo sprzedania
właśnie marzy mi się dla małego taki kojec duży żeby się wyszalał kurde w UK widziałam takie wydzielają ją kawałek pokoju tylko tam jakieś takie dziwne bo barierki i furtka jak w więzieniu trochę
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
U nas body na ramiączkaTylko body na krótki rękawek
Sylwia99
Ostatnio koło 16 i przed 18 wstajeDziewczyny ile godzin mniej wiecej przed nocnym spaniem Wasze maluchy maja ostatnia drzemke dzienna i jak dluga?
To mój jeszcze aż tak nieobliczalny nie jest na brzuszek się tylko raz przewrócił ze mną na łóżku jak był, tak to co najwyżej na bok, ale też "przypadkiem", żeby mnie lepiej widzieć jak leży sam to ani mu w głowie robić przewroty, jedynie wokół własnej osi jak jest na brzuszku, ale to też w tempie ślimaczym, więc mam go pod kontrolą. Swoją drogą cieszę się, że jeszcze aż tak nie wywija, bo nie muszę go aż tak pilnować i nie stresuję się, że w nocy mi się na brzuszek przekręciJa to na rogówce juz mlodej nie zostawiam bo się przekreca na brzuch i czasami udaje jej sie na plecy. To tylko chwila a może być bam
To my mamy teraz cały czas kanapę rozłożoną jak do spania, więc jest na środku, nie ma szans, żeby spadł, szczególnie, że ja cały czas jestem wtedy w kuchni, a kuchnię mam z salonem. Inaczej też bym go pewnie nie zostawiłabo się właśnie obraca no i ja mam skórzana tapicerke wcześniej kładłam taki pled z gumkami ale wczoraj takie pobojowisko zrobił i jeszcze się obrócił na bok nie no zawał na miejscu a dopiero wróciłam ze szpitala więc chce jeszcze pożyć a tak serio to chwilą nie uwagi i dziecko leży na podłodze
Moja jak się nauczyła się przekręcać to tylko spi na brzuchu. Ale ogarniaTo mój jeszcze aż tak nieobliczalny nie jest na brzuszek się tylko raz przewrócił ze mną na łóżku jak był, tak to co najwyżej na bok, ale też "przypadkiem", żeby mnie lepiej widzieć jak leży sam to ani mu w głowie robić przewroty, jedynie wokół własnej osi jak jest na brzuszku, ale to też w tempie ślimaczym, więc mam go pod kontrolą. Swoją drogą cieszę się, że jeszcze aż tak nie wywija, bo nie muszę go aż tak pilnować i nie stresuję się, że w nocy mi się na brzuszek przekręci
Ja za dzieciaka miałam prawdziwy kojec, taki kosz jakby, podłoże z prętami, a teraz jak wpisuję w necie kojec dla dziecka to same jakieś kolorowe, miękkie wyskakują, jak to się zmieniłono u mnie nie przejdzie ja mam chicco do 9 kg. albo 83 cm więc raczej zaraz do wyrzucenia albo sprzedania
właśnie marzy mi się dla małego taki kojec duży żeby się wyszalał kurde w UK widziałam takie wydzielają ją kawałek pokoju tylko tam jakieś takie dziwne bo barierki i furtka jak w więzieniu trochę
Ja się właśnie boję, że mój nie ma instynktu przetrwania, bo co mu wrzucę tetrę na twarz to ani trochę z tym nie walczy chyba, że tetra mu nie utrudnia oddychania, a z niczym grubszym raczej nie będę próbowaćMoja jak się nauczyła się przekręcać to tylko spi na brzuchu. Ale ogarnia
G
gość _199
Gość
Ja mam łóżeczko 140x70 to dopiero się maleńki w nim wydawałJa mam nadzieję że mi dostawka będzie służyć dłużej niż pół roku. Tez sie obraca znajduje ja w innej pozycji ale jest tam przytulnie dla niej. Nad jeziorem mam lozeczko i wydaje mi się ze jest taka malutka a te lozeczko takie duże
Ja takie coś młodemu kupuje, wrzucę mu tam kulki i będzie miał.no u mnie nie przejdzie ja mam chicco do 9 kg. albo 83 cm więc raczej zaraz do wyrzucenia albo sprzedania
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolina9933
Mój synek tak samoMoja jak się nauczyła się przekręcać to tylko spi na brzuchu. Ale ogarnia