reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

no u mnie nie przejdzie ja mam chicco do 9 kg. albo 83 cm więc raczej zaraz do wyrzucenia albo sprzedania😜
właśnie marzy mi się dla małego taki kojec duży żeby się wyszalał kurde w UK widziałam takie wydzielają ją kawałek pokoju tylko tam jakieś takie dziwne bo barierki i furtka jak w więzieniu trochę 😕
Moje tez do 9 kg. Takze mysle ze jeszcze trochę. 😀

reklama
Ja to na rogówce juz mlodej nie zostawiam bo się przekreca na brzuch i czasami udaje jej sie na plecy. To tylko chwila a może być bam 😂
To mój jeszcze aż tak nieobliczalny nie jest 😂 na brzuszek się tylko raz przewrócił ze mną na łóżku jak był, tak to co najwyżej na bok, ale też "przypadkiem", żeby mnie lepiej widzieć 😂 jak leży sam to ani mu w głowie robić przewroty, jedynie wokół własnej osi jak jest na brzuszku, ale to też w tempie ślimaczym, więc mam go pod kontrolą. Swoją drogą cieszę się, że jeszcze aż tak nie wywija, bo nie muszę go aż tak pilnować i nie stresuję się, że w nocy mi się na brzuszek przekręci 😁

bo się właśnie obraca no i ja mam skórzana tapicerke wcześniej kładłam taki pled z gumkami ale wczoraj takie pobojowisko zrobił i jeszcze się obrócił na bok nie no zawał na miejscu a dopiero wróciłam ze szpitala więc chce jeszcze pożyć 😂 a tak serio to chwilą nie uwagi i dziecko leży na podłodze 🙃
To my mamy teraz cały czas kanapę rozłożoną jak do spania, więc jest na środku, nie ma szans, żeby spadł, szczególnie, że ja cały czas jestem wtedy w kuchni, a kuchnię mam z salonem. Inaczej też bym go pewnie nie zostawiła 😱

To mój jeszcze aż tak nieobliczalny nie jest 😂 na brzuszek się tylko raz przewrócił ze mną na łóżku jak był, tak to co najwyżej na bok, ale też "przypadkiem", żeby mnie lepiej widzieć 😂 jak leży sam to ani mu w głowie robić przewroty, jedynie wokół własnej osi jak jest na brzuszku, ale to też w tempie ślimaczym, więc mam go pod kontrolą. Swoją drogą cieszę się, że jeszcze aż tak nie wywija, bo nie muszę go aż tak pilnować i nie stresuję się, że w nocy mi się na brzuszek przekręci 😁
Moja jak się nauczyła się przekręcać to tylko spi na brzuchu. Ale ogarnia 😀

no u mnie nie przejdzie ja mam chicco do 9 kg. albo 83 cm więc raczej zaraz do wyrzucenia albo sprzedania😜
właśnie marzy mi się dla małego taki kojec duży żeby się wyszalał kurde w UK widziałam takie wydzielają ją kawałek pokoju tylko tam jakieś takie dziwne bo barierki i furtka jak w więzieniu trochę 😕
Ja za dzieciaka miałam prawdziwy kojec, taki kosz jakby, podłoże z prętami, a teraz jak wpisuję w necie kojec dla dziecka to same jakieś kolorowe, miękkie wyskakują, jak to się zmieniło 🤯

Ja mam nadzieję że mi dostawka będzie służyć dłużej niż pół roku. Tez sie obraca znajduje ja w innej pozycji ale jest tam przytulnie dla niej. Nad jeziorem mam lozeczko i wydaje mi się ze jest taka malutka a te lozeczko takie duże 😥😥😥
Ja mam łóżeczko 140x70 to dopiero się maleńki w nim wydawał 😁
Ja takie coś młodemu kupuje, wrzucę mu tam kulki i będzie miał.

Załączniki

• Screenshot_20210621-142112.png
    Screenshot_20210621-142112.png
    217,7 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry