reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny kupiłam te krzesełko j jak je rozebrałam to szok, całe upie*dolinę z jedzenia. Ja w sszoku jestem jak można tak nie dbać...
jeśli było na sprzedaż to mogli juz wyczyścić, niestety coraz częściej takie sytuacje. Koleżanka zamówiła sukienke dla córki z vinted, sprzedająca zapytała czy może coś dorzucić, no to dorzuciła…leginsy z dziurą na kolanie🙈 po wiadomości odpisała, że do raczkowania przecież są idealne😂😂

jeśli było na sprzedaż to mogli juz wyczyścić, niestety coraz częściej takie sytuacje. Koleżanka zamówiła sukienke dla córki z vinted, sprzedająca zapytała czy może coś dorzucić, no to dorzuciła…leginsy z dziurą na kolanie🙈 po wiadomości odpisała, że do raczkowania przecież są idealne😂😂
Jeszcze pisała że stan idealny. Do jedzenia tyle, że szok. A może dorzucila gotowy posiłek do krzesełkaz tylko źle go wsadziła 🤣🤣

Ludzie są naprawdę niemądrzy... Ja bym nie sprzedała nawet niewyprasowanych ubranek.

Dziewczyny nasza powoli juz do tylu raczkuje 🤣 musze ja przesuwac na poczatek maty i tak sie cofa na koniec a ja znowu ja poprawiam. A na brzuch sie jeszcze nie przewraca 🙄 teraz rozumiem dlaczego to sie nazywa raczkowanie.😁

Ludzie są zabawni🙈

reklama
Ja się właśnie boję, że mój nie ma instynktu przetrwania, bo co mu wrzucę tetrę na twarz to ani trochę z tym nie walczy 🤨 chyba, że tetra mu nie utrudnia oddychania, a z niczym grubszym raczej nie będę próbować 😱
Moja jak leży na brzuchu, to widzę, że poprawia ułożenie. Ale jak sobie zarzuci pieluchę na buzię lub taką miękką książeczkę, to leży i czeka na ratunek tylko.

Do góry