sobie zamów 4 zł na prasujesz i maszGdyby to nie kosztowało 45 Ziko to nawet bym kupiła
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój śpi w turystycznym narazie a u góry w swoim pokoju ma drewniane łóżeczko
G
gość _199
Gość
Dziewczyny kupiłam te krzesełko j jak je rozebrałam to szok, całe upie*dolinę z jedzenia. Ja w sszoku jestem jak można tak nie dbać...
marta18691
Ludzie to świnieDziewczyny kupiłam te krzesełko j jak je rozebrałam to szok, całe upie*dolinę z jedzenia. Ja w sszoku jestem jak można tak nie dbać...
Michalina_25
jeśli było na sprzedaż to mogli juz wyczyścić, niestety coraz częściej takie sytuacje. Koleżanka zamówiła sukienke dla córki z vinted, sprzedająca zapytała czy może coś dorzucić, no to dorzuciła…leginsy z dziurą na kolanie po wiadomości odpisała, że do raczkowania przecież są idealneDziewczyny kupiłam te krzesełko j jak je rozebrałam to szok, całe upie*dolinę z jedzenia. Ja w sszoku jestem jak można tak nie dbać...
G
gość _199
Gość
Jeszcze pisała że stan idealny. Do jedzenia tyle, że szok. A może dorzucila gotowy posiłek do krzesełkaz tylko źle go wsadziłajeśli było na sprzedaż to mogli juz wyczyścić, niestety coraz częściej takie sytuacje. Koleżanka zamówiła sukienke dla córki z vinted, sprzedająca zapytała czy może coś dorzucić, no to dorzuciła…leginsy z dziurą na kolanie po wiadomości odpisała, że do raczkowania przecież są idealne
Ludzie są naprawdę niemądrzy... Ja bym nie sprzedała nawet niewyprasowanych ubranek.
sandra0777
Mi sie podoba taki Link do: TikkTokk - Kojec rozszerzony Nanny Panel grey (szary)
Ale chcialabym wiekszy i za inna cene
Ale chcialabym wiekszy i za inna cene
marta18691
Ludzie są zabawnijeśli było na sprzedaż to mogli juz wyczyścić, niestety coraz częściej takie sytuacje. Koleżanka zamówiła sukienke dla córki z vinted, sprzedająca zapytała czy może coś dorzucić, no to dorzuciła…leginsy z dziurą na kolanie po wiadomości odpisała, że do raczkowania przecież są idealne
reklama
KarolinaAnna.K
Moja jak leży na brzuchu, to widzę, że poprawia ułożenie. Ale jak sobie zarzuci pieluchę na buzię lub taką miękką książeczkę, to leży i czeka na ratunek tylko.Ja się właśnie boję, że mój nie ma instynktu przetrwania, bo co mu wrzucę tetrę na twarz to ani trochę z tym nie walczy chyba, że tetra mu nie utrudnia oddychania, a z niczym grubszym raczej nie będę próbować