marta18691
Fanka BB :)
To fakt ładnyPiękny kombinezon!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fakt ładnyPiękny kombinezon!!
Nie wiem mój powoli 68nosi z 6.5kg napewno wazyDziewczyny myślałam, że mój syn to kolos, bo waży już ok 8 kg i nosi 74, ale czytałam marcowki i tam ich dzieci już noszą 74 skąd się te wielkoludy biorą.
Też podczytuje i właśnie widziałam, że jeden bąbel tam zjada standardowo 150ml a wieczorem 250 no to co się dziwićDziewczyny myślałam, że mój syn to kolos, bo waży już ok 8 kg i nosi 74, ale czytałam marcowki i tam ich dzieci już noszą 74 skąd się te wielkoludy biorą.
Szokkolosy takie rosnąTeż podczytuje i właśnie widziałam, że jeden bąbel tam zjada standardowo 150ml a wieczorem 250 no to co się dziwić
Ja myślałam, że mój to zarłok, ale jednak nie jest tak źle.Też podczytuje i właśnie widziałam, że jeden bąbel tam zjada standardowo 150ml a wieczorem 250 no to co się dziwić
My też idziemy 22 lipca. I mamy wtedy 6w1 I pneumokoki. 3 dawkę rotawirusów synek przyjął miesiąc temuJa myślałam, że mój to zarłok, ale jednak nie jest tak źle.
Wybrałam w końcu krzesełko, mam nadzieję, że uda mi się je kupić na olx, bo ktoś już był zainteresowany, a to jedyny model w promieniu 50km.
Jak to jest że szczepieniami? U nas termin dopiero na 22 lipca i nie wiem czy to nie za późno na 3 rotawirusy i 2 pneumokoki.
Mój nawet 7kg jeszcze nie waży, a już dawno 74 mu zakładam, chociaż to też zależy od rozmiarówki danegosklepu (bodziaki z Lidla 56 nadal są dobre ), ale tak standardowo to 68 i 74 mu zakładam. Ostatnio dostał body rozmiar 80 z Pepco bodajże, gdzie są dość duże ubranka i w 74 ma jeszcze luz, a to body idealne, już tak wizualnie mi się małe wydawało, więc zależyDziewczyny myślałam, że mój syn to kolos, bo waży już ok 8 kg i nosi 74, ale czytałam marcowki i tam ich dzieci już noszą 74 skąd się te wielkoludy biorą.