G
gość _199
Gość
Mój śpi sam w łóżeczku i nie mam nad tym kontroli, ale mamy monitor oddechu, więc jestem spokojna. Z resztą umie się obrócić, więc jestem o niego spokójna.Mój spi teraz tylko na brzuchu, troche się stresuje jak tak ryje noskiem w materac, niby przekreca głowę, ale zdarza się, że jak się budzę w nocy to ma wtulony nos w materac. Nawet jak go przekładam na plecy to i tak wraca do swojej pozycji. Co Wy robicie w takiej sytuacji?
Najważniejsze że dziecko nie chodzi głodne, nie każdemu może wyjść kp. Poza tym przy mleku mamy dzieci też mają problemy z brzuszkiem i to nawet większe niż przy mm. Każda z nas jest dobrą mamą, ja się zadreczalam że nie urodziłam naturalnie, ale teraz się tym już nie przejmuje. Tak musiało być!Nam Kp nie wyszło , na początku się tym nie przejmowałam, ważne że najedzona. Później jak mała zaczęła mieć jakieś problemy z brzuszkiem też zadręczalam się że mogłam bardziej próbować i że to moja wina bo na moim mleku byłoby inaczej , ale to chyba był takie baby blues po prostu, chodzilam smutna i wnawialam sobie różne rzeczy ale to na szczęście przeszło. Teraz trochę żałuję że nie karmię ale z drugiej strony butelka też ma swoje plusy ale najważniejsze że mała rośnie i prawidłowo się rozwija