reklama
Myślałam, że tylko mój ma dzisiaj takie spanie Walczę i walczę, żeby go uśpić a on ma gdzieś sen. Zaraz wróci starszy z przedszkola i będzie sajgonCzy wasze dzieci też są takie aktywne? Jak młody nie śpi to mam wrażenie, że najchętniej by już wstał i uciekł taki mały, a tyle siły ma dzisiaj wstał przed 8 i od rana tylko jedna drzemka 30 min
marta18691
Fanka BB :)
Maluszek001
Moja właśnie ostatnio jakaś spokojniejsza i śpi sporo. Wstalysymy dzisiaj o 7.30, o 10.30 drzemka pół godziny, potem na spacerze też spała i teraz od 15 znowu śpiCzy wasze dzieci też są takie aktywne? Jak młody nie śpi to mam wrażenie, że najchętniej by już wstał i uciekł taki mały, a tyle siły ma dzisiaj wstał przed 8 i od rana tylko jedna drzemka 30 min
U nas od rana może jakaś godzina aktywności a reszta to sen i jedzonko aż się zaczęłam zastanawiać czy z małym jest wszystko ok że tyle śpiCzy wasze dzieci też są takie aktywne? Jak młody nie śpi to mam wrażenie, że najchętniej by już wstał i uciekł taki mały, a tyle siły ma dzisiaj wstał przed 8 i od rana tylko jedna drzemka 30 min
Maluszek001
Smarujesz buźkę jakims kremem przeciwslonecznym?My spacerek dzis juz 2 łapie witaminkę d
Nieee. Niech łapie promienie sloneczne jeszcze. Pozniej będzie grzalo to bede smarowac ja olejem z pestek malinSmarujesz buźkę jakims kremem przeciwslonecznym?
reklama
Sylwia99
Ja nie wiem moja jakoś na dworze nie lubi dwa razy ją brałam uspokoić i odkładałam byłyśmy ponad godzinę i dziękujęMy spacerek dzis juz 2 łapie witaminkę d