Sylwia99
Fanka BB :)
Dokładnie uważam tak samo jak Ty. Szanuje innych zdanie, że chcą mieć dzieci rok po roku. Ale ja sobie tego nie wyobrażam i wiem, że nie dałabym sobie rady. Lena jest wymagającym dzieckiem, pierwszy miesiąc masakra, teraz jest lepiej. Uczymy się siebie, a ja staram się być bardziej uczuciowa, a ciężko mi to przychodzi. Siostra ma dzieci pierwszy będzie miał w sierpniu 4 latka, córka druga 2 lata skończyła 1 kwietnia, a w marcu 10 urodziła 3 dziecko. Szczerze, serio widzę jak ma ciężko. Nie może teraz poświęcić tyle czasu córce, tyle ile poświęcała dla pierwszego syna, bo mały a to cyc, a to maruda. A wiadomo mąż jej w pracy, siedzi z nimi po pracy, ale co mama to mama. Ja wolę poświęcić się jednemu, a z czasem pomyśleć o drugim a mieć, bo fajnie, że mała różnica, to nie wszystko, skoro dzieci bawią się same i robią co chcą.U mniw jest roznica 5 lat i teraz stwierdzam ze to dobra różnica. Niby bawic sie nie beda razem. Lexz pozniej ta roznica sie wyrówna. Moglam poświęcić 5 lat uwagi dla Basi.i wychowaliśmy ja super. Ma poczucie bezpieczenstwa, miłości itp itd. Ja np nie pamiętam, żeby moi rodzice mowili kocham Cie. Ja powtarzam codziennie, i jest to bardzo mile jak podchodzi do Ciebie mala istota przytula Cie i mowi,, kocham Cie mamusiu,,