Może miał skok rozwojowy? Ja cały czas mam w głowie że z każdym miesiącem to będzie mniej płaczuDziewczyny bylam na imprezie urodzinowej... Byl tam maly Ignas ktory ma 6 miesięcy boze jak on plakal ciagle!!! Masakra. Glowa mi pęknie zaraz
reklama
Serio jak wyszedl to taki spokoj i ciszaTak beda kiedys mowic o mojej
Brawooo!!! I to sie nazywa wyczynDziewcxyny odzyskan dzisiejszej nocy swoje lozko od 21 do 6 rano. Z pobudka na karmienie oczywiście. Maz stwierdzil rano ze ma respekt do mnie za ten wyczyn haha.
A czuje się taka wyspana jak nigdy ;D mimo ze spalam krócej niż z nia w łóżku. Ale chociaz moglam przybrac pozycje jaka chce a nie leżeć jak śledźBrawooo!!! I to sie nazywa wyczyn
Brawo !!A czuje się taka wyspana jak nigdy ;D mimo ze spalam krócej niż z nia w łóżku. Ale chociaz moglam przybrac pozycje jaka chce a nie leżeć jak śledź
Karolina9933
Fanka BB :)
Mój synek jutro kończy 9 tygodni i ważył tydzień temu 5700. Boję się co jutro waga pokaże, ale faktycznie jest co dźwigać xdTo moja przy waszych to duza baba juz ;D wczoraj 5.5kg i skończone 2 miesiące jest juz vo dźwignąć
No ja właśnie szukam do domu nowego i oczywiście wszyscy odradzają, a nikt takiej nie ma, ale ja mam już dość białych i kremowych kuchni i mi się czarna matowa mocno podobaJa teraz bede kuchnie wymieniać i tez sie zastanawiam
kwiatek250
Fanka BB :)
à
U mnie jest tak samo i bardzo nam to obu pasuje❤No ja czesto zasypiam dlatego ta pozycja jest taka wspaniala. Ja sobie spie, mala je, budze sie przytulona do malutkiej, a ona do piersi
reklama
Mi firma teraz oblicza ile za kuchnie i w macie wmi w lakierze. Moj kolega je robi i mowi ze niby na macie gorzwj wszystko widac i on poleca lakierowaneNo ja właśnie szukam do domu nowego i oczywiście wszyscy odradzają, a nikt takiej nie ma, ale ja mam już dość białych i kremowych kuchni i mi się czarna matowa mocno podoba