reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No ja właśnie szukam do domu nowego i oczywiście wszyscy odradzają, a nikt takiej nie ma, ale ja mam już dość białych i kremowych kuchni i mi się czarna matowa mocno podoba😄
My mamy sypialnie w czarnym kolorze. Rzeczywiscie problem w tym ze bardzo widac kurz 😪 nasze biale meble w salonie sa „czysciutkie” w porownaniu z sypialnia 😉 mimo wszystko, podoba mi sie nasza aranzacja 😉

Ale wam zazdroszczę tego karmienia na leżąco 🙈🙈🙈 mega wygodne to jest, czasami jak idę w drzemke w dzień to tak karmie młodego i potem śpimy razem, ale raczej unikamy tej pozycji bo on dosłownie nigdy nie odczepia się od cycka jak leży i mleko leci mu cały czas... Nigdy się nie kończy 🤷 i potem jak się już odczepi albo później jak się obudzi to to co mu się nie zmieściło chlupnie na zewnątrz 🥵
U nas niestety tak samo to wygląda, dlatego po karmieniu na lezaco nawet jak zaśnie to go podnoszę, żeby się wszystko ułożyło w brzuszku :)

No chyba się zdecyduję, bo chcę mieć kuchnię, która mi się podoba🙂 A pedantką nie jestem, więc nawet jak się będzie palcować bardzo to trudno😄
Ja chyba pojde w takie cos. Bo trochę sie boje az całej czarnej kuchni chociaz bardzo mi sie podoba 😁

Załączniki

• Screenshot_20210417_121613_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210417_121613_com.android.chrome.jpg
    254 KB · Wyświetleń: 87
Ja chyba pojde w takie cos. Bo trochę sie boje az całej czarnej kuchni chociaz bardzo mi sie podoba 😁
Ja sobie wymyśliłam same dolne szafki. W sumie na górne nie mam za wiele miejsca na ścianach, a mam spiżarnię niewielką to może się pomieszczę jakoś😉 O takie zdjęcie mnie zainspirowało🙂

Załączniki

• Screenshot_20210417_124714.jpg
    Screenshot_20210417_124714.jpg
    211,1 KB · Wyświetleń: 77
Ja sobie wymyśliłam same dolne szafki. W sumie na górne nie mam za wiele miejsca na ścianach, a mam spiżarnię niewielką to może się pomieszczę jakoś😉 O takie zdjęcie mnie zainspirowało🙂
Noo wyglada super. 😁Ja niestety musze wszystko pod sufit robić bo sie nie mieszczę z niczym. Bo w domu prawie mebli nie mamy 😂lubimy duze wnetrza a mamy 60 metrow wiec mebli mamy jak najmniej 😂 wiec kuchnie musze zabudowac do sufitu 😂

No chyba się zdecyduję, bo chcę mieć kuchnię, która mi się podoba🙂 A pedantką nie jestem, więc nawet jak się będzie palcować bardzo to trudno😄
Moim zdaniem to jest dobry wybór, w kuchni się gotuje, piècze, brudzi...., więc i tak co chwila coś przecierasz...czy białe czy czarne, a czarne będzie oryginalne i przy dobrym oświetleniu powinno super wyglądać.
Ja mam czarną łazienkę i dla mnie jest piękna i jak będę zmieniać kuchnię, to tez6 w ciemne tonacje pójdę😃.

Załączniki

• Screenshot_20210417-121937_Gallery.jpg
    Screenshot_20210417-121937_Gallery.jpg
    184,2 KB · Wyświetleń: 88
Noo wyglada super. 😁Ja niestety musze wszystko pod sufit robić bo sie nie mieszczę z niczym. Bo w domu prawie mebli nie mamy 😂lubimy duze wnetrza a mamy 60 metrow wiec mebli mamy jak najmniej 😂 wiec kuchnie musze zabudowac do sufitu 😂
No wiadomka, że trzeba dopasować wszystko do swojego wnętrza:) Ja teraz w swoim 43 metrowym mieszkaniu też mam do sufitu, bo kuchnia jest taka malutka, że masakra🙈

reklama
Dziewczyny jakbyscie mialy problem uspokoić swoje maluszki to polecam suszarke 😁 testuje od wczoraj i faktycznie dziala. Nawet jak mloda wpadnie w histerie i zalacze suszarke to z automatu sie uspokaja 😵😵😵

Do góry