Mam nadzieję, że urodziła i wszystko dobrze u niej i maleństwaCos mi sie wydaje, ze beti albo rodzi albo juz urodzila i cieszy sie Czarusiem chyba, ze ma taki dobry sen w szpitalu
reklama
Ale malutki i przesłodkiMam 2 tygodnie i waze 2775gram w ciagu 6dni przybral 135gram wiec nie jest zle [emoji173]na samej piersi[emoji173]dzielnie walczymy o kazdy gram[emoji173]Zobacz załącznik 1239732
koniczynka792
Zaciekawiona BB
Byłam u lekarza, termin na jutro, mała waży ok. 3200g, badania wyszły w porządku, dalej mam 3 cm rozwarcia i żadnych skurczy, lekarz powiedział, że jeśli do tygodnia nie urodzę, to wyśle mnie na oddział i w przyszły piątek urodzę mam nadzieję, że Blanka nie zrobi tego mamusi i sama się zbierze do wyjścia, bo bardzo chcę uniknąć oksytocyny
To przybij piątkę, jestem w tej samej sytuacji ☺ termin na jutro, rozwarcie ostatnio było na 2,5cm, skurczy żadnych, za tydzień na wywołanie, którego również chciałabym uniknąćByłam u lekarza, termin na jutro, mała waży ok. 3200g, badania wyszły w porządku, dalej mam 3 cm rozwarcia i żadnych skurczy, lekarz powiedział, że jeśli do tygodnia nie urodzę, to wyśle mnie na oddział i w przyszły piątek urodzę mam nadzieję, że Blanka nie zrobi tego mamusi i sama się zbierze do wyjścia, bo bardzo chcę uniknąć oksytocyny
kwiatek250
Fanka BB :)
@Beti.mama nas trzyma w niepewności.... Mam nadzieję, że Czaruś jest już przy cycusiu mamusi❤
kwiatek250
Poza @Beti.mama wszystkie postanowiłyście mi jeszcze trochę potowarzyszyć...Dołączam do terminu za tydzień.. był fałszywy alarm, zrobili badania i spowrotem do domu starać się żeby wywołać, a jak nie da rady to 41+3 do szpitala Beti już pewnie po wszystkim
Oo to fajnie waży u mnie tydzień temu na USG mały ważył już 3300 prawie a termin mam na dziś, kolejna wizyta dopiero 24go a nic się nie zapowiada, żeby coś zaczęło się dziać na dniach więc u mnie dopiero coś postanowią za tydzień więc do porodu to pewnie już z 4 kg przekroczyByłam u lekarza, termin na jutro, mała waży ok. 3200g, badania wyszły w porządku, dalej mam 3 cm rozwarcia i żadnych skurczy, lekarz powiedział, że jeśli do tygodnia nie urodzę, to wyśle mnie na oddział i w przyszły piątek urodzę mam nadzieję, że Blanka nie zrobi tego mamusi i sama się zbierze do wyjścia, bo bardzo chcę uniknąć oksytocyny
Taaak kolejny weekend naszPoza @Beti.mama wszystkie postanowiłyście mi jeszcze trochę potowarzyszyć...
MimiiMalwina
Oo ładna waga Na kiedy termin?Czuje się kiepsko, zgaga męczy, mdłości mam biodra bolą a poród SN jak dobrze pójdzie u mnie synuś już 3700 waży
reklama
MimiiMalwina
Dziewczyny ja juz na oddziale pod KTG ale po wielkich przebojach. Przy przyjęciu test wyszedł niejednoznaczny, wiec za godzinę powtórka na szczęście negatywny ale mimo wszystko traktuja mnie tutaj jakbym miala dodatni leze na takiej jakby izolatce i chca mi robic test ale teraz z krwi. Mam dość
Czemu chcesz uniknąć oksytocyny??Byłam u lekarza, termin na jutro, mała waży ok. 3200g, badania wyszły w porządku, dalej mam 3 cm rozwarcia i żadnych skurczy, lekarz powiedział, że jeśli do tygodnia nie urodzę, to wyśle mnie na oddział i w przyszły piątek urodzę mam nadzieję, że Blanka nie zrobi tego mamusi i sama się zbierze do wyjścia, bo bardzo chcę uniknąć oksytocyny