To tak jak ja, termin na dziś i cisza...Czekam na taki scenariusz, żeby nie musieć mieć wywoływanego porodu. Ale na razie dalej cisza...
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że moja też nie więcej... 2 tygodnie temu ważyła ok. 3400, a ona kic a nic się jeszcze nie szykuje...Czuje się kiepsko, zgaga męczy, mdłości mam biodra bolą a poród SN jak dobrze pójdzie u mnie synuś już 3700 waży
kwiatek250
Genialne, tak zrobięTwoja dziewczynka lubi robić psikusyjuz lada dzien ją poznasz a teraz jeszcze ciesz sie chwilami z mezem bo przez tyle miesięcy leżałaś, wiec zrob mu romantyczna kolacje, pieknie podziękuj za opieke i wsparcie a rano urodzi sie malutka
KarolinaAnna.K
U mnie już 40+5...To tak jak ja, termin na dziś i cisza...
Sylwia99
Też mam łóżko podnoszone, ale niewygodne luksus masz moja drogaTo ja mialam jednak luksus sala 2 osoba z lazienka piekna. Przewijak, waga w sali łóżka podnoszone, telewizor za darmo normalnie hotel ale to prosto z remontu dlatego jeszcze wszystko działa
Ja troszkę się cieszę, że tak przybrał bo jeszcze miesiąc temu ważył 2485g i się martwiłam ale już by mogl przestać bo jak za tydzień się urodzi to pewnie już te 3900 będzie miał . Jestem w szoku że to juz za chwilę mogę go mieć na rączkach, tyle na niego czekałamMam nadzieję, że moja też nie więcej... 2 tygodnie temu ważyła ok. 3400, a ona kic a nic się jeszcze nie szykuje...
kwiatek250
Ja to mam nadzieję, że najdalej za tydzień będę tulić małą w ramionach, a najlepiej jeszcze przed tym weekendem ❤. Ale się rozmarzyłamJa troszkę się cieszę, że tak przybrał bo jeszcze miesiąc temu ważył 2485g i się martwiłam ale już by mogl przestać bo jak za tydzień się urodzi to pewnie już te 3900 będzie miał . Jestem w szoku że to juz za chwilę mogę go mieć na rączkach, tyle na niego czekałam
Michalina_25
Dziewczyny ja juz na oddziale pod KTG ale po wielkich przebojach. Przy przyjęciu test wyszedł niejednoznaczny, wiec za godzinę powtórka na szczęście negatywny ale mimo wszystko traktuja mnie tutaj jakbym miala dodatni leze na takiej jakby izolatce i chca mi robic test ale teraz z krwi. Mam dość
Ojej, to faktycznie się przeciąga.U mnie już 40+5...
reklama
Współczuję teraz nie wiadomo czym się bardziej stresować, porodem czy testami trzymam kciuki, żeby było dobrze i poszło wszystko bardzo szybko.Dziewczyny ja juz na oddziale pod KTG ale po wielkich przebojach. Przy przyjęciu test wyszedł niejednoznaczny, wiec za godzinę powtórka na szczęście negatywny ale mimo wszystko traktuja mnie tutaj jakbym miala dodatni leze na takiej jakby izolatce i chca mi robic test ale teraz z krwi. Mam dość
A skurcze masz?