reklama
zgredzus
Fanka BB :)
U mnie tydzień po CC, dokładnie 8 dni i taki 4 msc, ale z waga jak 9rxed ciąża, czyli 10 kg poszło.
Dziewczyny jak tam wasze brzuchy po cc?? Ja 2 tygodnie po i taki 5 miesiąc [emoji23][emoji23]
kwiatek250
Też się wagi mojego słoniątka obawiam. Moja miała 3400 w zeszły poniedziałek....Oo to fajnie waży u mnie tydzień temu na USG mały ważył już 3300 prawie a termin mam na dziś, kolejna wizyta dopiero 24go a nic się nie zapowiada, żeby coś zaczęło się dziać na dniach więc u mnie dopiero coś postanowią za tydzień więc do porodu to pewnie już z 4 kg przekroczy
No u mnie tez 10 kg mniej.U mnie tydzień po CC, dokładnie 8 dni i taki 4 msc, ale z waga jak 9rxed ciąża, czyli 10 kg poszło.
marta18691
U mnie nawet znosnie brzuch
Dziewczyny jak tam wasze brzuchy po cc?? Ja 2 tygodnie po i taki 5 miesiąc [emoji23][emoji23]
Michalina_25
ja też raczej jutro wychodze i powrot za tydzien jesli nic samo sie nie zadziejeDołączam do terminu za tydzień.. był fałszywy alarm, zrobili badania i spowrotem do domu starać się żeby wywołać, a jak nie da rady to 41+3 do szpitala Beti już pewnie po wszystkim
Michalina_25
u mnie waga juz 3900Też się wagi mojego słoniątka obawiam. Moja miała 3400 w zeszły poniedziałek....
Ja się tylko pocieszam tym, że ten pomiar może wahać się o jakieś 500g ale najważniejsze, aby te nasze kluseczki zdrowe były a my z czasem zapomnimy o tych bólachTeż się wagi mojego słoniątka obawiam. Moja miała 3400 w zeszły poniedziałek....
Trochę szkoda, że nie zadziałali, bo jesteś już w szpitalu z nadzieją żeby mieć już dzidzię lada dzień przy sobie a tu takie rozczarowanie ale widocznie Twoja dzidzia jeszcze nie gotowa za dobrze w brzuszku u mamyja też raczej jutro wychodze i powrot za tydzien jesli nic samo sie nie zadzieje
reklama
kwiatek250
Ale ona musi jakoś przeze mnie przejść....i to mnie jednak trochę martwiJa się tylko pocieszam tym, że ten pomiar może wahać się o jakieś 500g ale najważniejsze, aby te nasze kluseczki zdrowe były a my z czasem zapomnimy o tych bólach