A podsumowując dzisiejszy dzień: zamknęłam walizkę - do szpitala wszystko już gotowe!! Ale za to wizja porodu mi się oddaliła jak chwilę pospałam Tak się dziś dziwnie czułam i myślałam, że może to coś znaczy, ale wystarczyło się chwilę przespać i wszystko wróciło do normy, skurczów ani nawet bólu podbrzusza żadnego nie zarejestrowałam Na szczęście morfologia lepiej niż ostatnio, chociaż 3 parametry powyżej normy, ale niby jak reszta w normie, to tamtymi nie ma się co przejmować
reklama
Kurczę, a miałam się dziś rano zważyć i zmierzyć i zapomniałam przez te badania jutro nadgonię, mam nadzieję, że przestałam w końcu tyć!Jak kilogramy po porodzie ? Ile w dol ?
kwiatek250
Fanka BB :)
Wpatrzona w mamę! Piękna!Hejkaa dziewczynki. Jestem juz taka Duża ze hoho! Dziewczyny serio fajnie juz miec to wszystko za sobą
kwiatek250
Nie mam instagramu, a na youtube jest tylko końcówka pokazana jak dzidziuś wychodzi, a raczej jest wyciągany...Wpisz sobie w instagram badass mother birther, tam można obejrzeć. Ale ostrzegam że jest dosłownie pokazane jak dziecko wychodzi z matki bez żadnej cenzury. W sumie też nas to czeka ale czasami może lepiej nie widzieć tak dokładnie nie których rzeczy
marta18691
Bys nie muala czasu tego uzywac[emoji23]
Jeszcze któraś Kobietka czeka na cc? Czy już wszystkie się nastawiają na poród naturalny?[emoji4]
Bierzecie coś takiego innego że sobą do szpitala? W sensie jakies rzeczy nie że standardowych list do szpitala np jakieś wspomagaczo-relaksacze typu piłeczka tenisowa do masażu albo jakieś zapaszki czy świeczki? [emoji1]
marta18691
No ciekawe[emoji39]kiedy wyjdzie u Ciebie[emoji38]
Cześć dziewczyny ! U mnie 4 dni do terminu i też się narazie raczej nie zapowiada że mała chce wyjść na ten świat Brzuch się podniósł wyżej, mała się dalej wierci. Bóle raz są raz nie ma ale to raczej nic porodowego Czekam do wizyty i zobaczymy co doktor zdecyduje. Bardzo bym nie chciała podawania leków na wywołanie bo podobno to koszmar... No ale jak wyjdzie to się okaże... Ale w sumie u mnie mróz -18 więc się nie dziwie że się dzieciakowi nie spieszy
marta18691
No u mnie moj ssak jak sie przyssal za 1 razem to masakra[emoji23]2doby sie cycacymy[emoji173]
Ja juz na chodzie [emoji3]ciezko bylo wstac ale dalam rade [emoji3] ciagnie wiadomo ale w szpitalu dobre sa srodki przeciwbólowe [emoji3] najgorszy dla mnie cewnik byl [emoji3] mala łapie za cycuszka jak za kotleta [emoji23] jeszcze pokarmu nie mam prawie w ogole ale sie pojawi! teraz smacznie spi a ja patrze na nią i cieszę sie ze juz jest tutaj [emoji3]
marta18691
U mnie byla po 12godzinach[emoji173]ciezko bylo ale dalam rade
Dziewczyny po cesarkach ( @Święta92 , @marta18691 , @kinga001 ) jak tam samopoczucie? Jak sie czujecie po pionizacji - jesli juz byla [emoji6]
reklama
Jak sie czujesz marta?? Ciagnie cie tak? Mnie chyva po pierwszej cc tak nie bolalo jak terazNo u mnie moj ssak jak sie przyssal za 1 razem to masakra[emoji23]2doby sie cycacymy[emoji173]