Ja tak samo juz 16 na plusie. Jesli mialas niska wage przed porodem to chyba normalne. Ja na pewno mialam niedowage. I duzo sie ruszalam, a teraz totalny bezruch... no i kg przybywaja. Ale ja po sobie widze niestety. Nie jakos bardzo... ale buzie mam pelniejsza, tyle na pewno sie zaokraglil.U mnie wagowo przekroczona 70. Dokładnie 70.1 wiec od początku prawie +16kg. Szok jestem w szoku ze tyle przytyłam bo wogole tego po mnie nie widać. Chyba ze to woda zaczyna się zatrzymywać...
reklama
Dziewczyny po CC jak tam żyjecie? Wychodzi ktoras juz do domu czy jeszcze w szpitalu ? jak Wasze cudowności się maja ?
U mnie dzisiaj w nocy istny koszmar. Mala tak dawała czadu ze myslalam ze wyjdzie. Wstawiała się chyba bo czułam takie mega nieprzyjemne rozpieranie w kroku i wogole. Ni to bol, ni skurcze tylko takie uczucie napierania. Wogole się nie wyspalam. Takze dzisiaj trzeba będzie ratować się kawami. Do terminu zostalo 2 dni ;D
U mnie dzisiaj w nocy istny koszmar. Mala tak dawała czadu ze myslalam ze wyjdzie. Wstawiała się chyba bo czułam takie mega nieprzyjemne rozpieranie w kroku i wogole. Ni to bol, ni skurcze tylko takie uczucie napierania. Wogole się nie wyspalam. Takze dzisiaj trzeba będzie ratować się kawami. Do terminu zostalo 2 dni ;D
Ale komforcik ;D i gdzie tu się spieszyć do wyjścia odwiedziny u Was możliwe czy nie ?Fajnie trafilam sale mam sama nikt nas nie budzil ekstra
Elegancko, nawet telewizor maszFajnie trafilam sale mam sama nikt nas nie budzil ekstra
I jak z pokarmem ? Ruszylo cos czy czekasz?
Nie ma odwiedzin. No jednak wolę w domu chociaz te lozko bym mogla pozyczyc bo fajneAle komforcik ;D i gdzie tu się spieszyć do wyjścia odwiedziny u Was możliwe czy nie ?
Mala ssie piers ale jeszcxe nie ma praktycznie nic. Jak wyjde to zaczne dzialac z karmi z laktatoremI jak z pokarmem ? Ruszylo cos czy czekasz?
My bysmy dzisiaj wyszli ale przez to ze ja mialam cukrzyce to corka moja musi byc 3 doby w szpitalu takze smuteczekDziewczyny po CC jak tam żyjecie? Wychodzi ktoras juz do domu czy jeszcze w szpitalu ? jak Wasze cudowności się maja ?
reklama
U mnie też 16kg na plusie, tyle, że ja z wagą 70kg zaczynałam Ale pociesza mnie fakt, że waga nie rośnie już jak szalona I tak się zastanawiam jak to jest z tym nabieraniem wody, oglądałam wczoraj filmik dziewczyny, która przytyła w ciąży 36kg, z czego z 10kg w ostatnich 2 miesiącach ciąży i większość to woda Czy masz jakieś widoczne objawy, że zatrzymuje Ci się woda? W sensie opuchnięte stopy, dłonie, twarz? Tak pytam, bo mi się nigdy tak widocznie woda nie zatrzymała i mam nadzieję, że teraz to już się nie wydarzy, ale też nie wiem, czy to jest aż tak zauważalne, czy tylko po samej wadze to stwierdzacie.U mnie wagowo przekroczona 70. Dokładnie 70.1 wiec od początku prawie +16kg. Szok jestem w szoku ze tyle przytyłam bo wogole tego po mnie nie widać. Chyba ze to woda zaczyna się zatrzymywać...