reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A podsumowując dzisiejszy dzień: zamknęłam walizkę - do szpitala wszystko już gotowe!! Ale za to wizja porodu mi się oddaliła jak chwilę pospałam 🙈 Tak się dziś dziwnie czułam i myślałam, że może to coś znaczy, ale wystarczyło się chwilę przespać i wszystko wróciło do normy, skurczów ani nawet bólu podbrzusza żadnego nie zarejestrowałam :D Na szczęście morfologia lepiej niż ostatnio, chociaż 3 parametry powyżej normy, ale niby jak reszta w normie, to tamtymi nie ma się co przejmować :)

reklama
Wpisz sobie w instagram badass mother birther, tam można obejrzeć. Ale ostrzegam że jest dosłownie pokazane jak dziecko wychodzi z matki bez żadnej cenzury. W sumie też nas to czeka ale czasami może lepiej nie widzieć tak dokładnie nie których rzeczy🙈
Nie mam instagramu, a na youtube jest tylko końcówka pokazana jak dzidziuś wychodzi, a raczej jest wyciągany...

U mnie wagowo przekroczona 70. Dokładnie 70.1 wiec od początku prawie +16kg. Szok jestem w szoku ze tyle przytyłam bo wogole tego po mnie nie widać. Chyba ze to woda zaczyna się zatrzymywać...

Bys nie muala czasu tego uzywac[emoji23]
Jeszcze któraś Kobietka czeka na cc? Czy już wszystkie się nastawiają na poród naturalny?[emoji4]
Bierzecie coś takiego innego że sobą do szpitala? W sensie jakies rzeczy nie że standardowych list do szpitala np jakieś wspomagaczo-relaksacze typu piłeczka tenisowa do masażu albo jakieś zapaszki czy świeczki? [emoji1]

No ciekawe[emoji39]kiedy wyjdzie u Ciebie[emoji38]
Cześć dziewczyny !:) U mnie 4 dni do terminu i też się narazie raczej nie zapowiada że mała chce wyjść na ten świat :D Brzuch się podniósł wyżej, mała się dalej wierci. Bóle raz są raz nie ma ale to raczej nic porodowego :D Czekam do wizyty i zobaczymy co doktor zdecyduje. Bardzo bym nie chciała podawania leków na wywołanie bo podobno to koszmar... No ale jak wyjdzie to się okaże... Ale w sumie u mnie mróz -18 więc się nie dziwie że się dzieciakowi nie spieszy :D

No u mnie moj ssak jak sie przyssal za 1 razem to masakra[emoji23]2doby sie cycacymy[emoji173]
Ja juz na chodzie [emoji3]ciezko bylo wstac ale dalam rade [emoji3] ciagnie wiadomo ale w szpitalu dobre sa srodki przeciwbólowe [emoji3] najgorszy dla mnie cewnik byl [emoji3] mala łapie za cycuszka jak za kotleta [emoji23] jeszcze pokarmu nie mam prawie w ogole ale sie pojawi! :) teraz smacznie spi a ja patrze na nią i cieszę sie ze juz jest tutaj [emoji3]

reklama
Do góry