reklama
Miałam już kilka razy jakieś pojedyńcze skurcze, niestety nie chciały się rozkręcić a czuję się strasznie zdołowana, mam już serdecznie dość ciąży- ciężkiego brzucha, przez który nic mi się nie chce, zgagi, która męczyła mnie cała ciążę a teraz chyba nawet się nasiliła... Od 2 dni też mnie zaczęło wszystko swędzieć i zastanawiam się czy to nie cholestaza czasem, jutro jadę zrobić badanie...Hej, hej a żadnych objawów nie masz? Jak się czujesz? Już blisko końca
kwiatek250
Fanka BB :)
No nie, ja też nie spakuję, głupio by mi było browar w szpitalu pić....Chętnie bym spakowała ale chyba mi się już nie zmieści Super sprawa zimne piwko po porodzie
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja kupiłam dzisiaj d-vitum 400 j.mKupiłyscie już może jakąś witaminę D dla Maluszka? Bo się zastanawiam która będzie najlepsza
Też właśnie tą będę używać, na początek Dwa opakowania dostałam od położnej ☺Ja kupiłam dzisiaj d-vitum 400 j.m
Ja tez juz jade z kawa zbozowaJa 38 t.c i herbatkę piję już od 5 dni ☺ przy pierwszej nie miałam pokarmu, więc teraz robię wszystko co mogę by był
To Ci się udało Ja też nie wiem, czy dziś zasnę, bo wciąż mi niedobrze, zgaga męczy, a do tego te pobolewania brzucha i podbrzusza Niby dobrze, że zaczyna się coś dziać, byle nie zadziało się za szybkoU mnie mialy być robione od 1 lutego ale niby jeszxzw nie ma takze chociaz tyle dobrego. Mnie zaczyna na noc swędzieć i juz wiem ze noc nie moja
reklama
Niech sie cos dzieje to dobrze spoko znajac moje szczescid od jutra beda robić testy wtedy odwrócę sie i powiem pappapaTo Ci się udało Ja też nie wiem, czy dziś zasnę, bo wciąż mi niedobrze, zgaga męczy, a do tego te pobolewania brzucha i podbrzusza Niby dobrze, że zaczyna się coś dziać, byle nie zadziało się za szybko