39+2 i tez cisza.. pewnie do wtorku spokojnie dochodze a potem tak samo skierowano na szpitalŚwięta92 czy ja dobrze pamiętam, że jesteś z Poznania?
Nie martw się ja również mam dodatni GBS a do tego jutro 40 + 0, mało co się dzieje i jadę do szpitala ze skierowaniem od lekarza prowadzącego... Głowa do góry!
reklama
Mari_Poznań
Zaciekawiona BB
to moja pierwsza ciąża i fiksuję ale dzisiaj przetłumaczyłam sobie, że to nie czas myśleć o sobie, a w szpitalu zawsze bezpieczniej i wszystko pod kontrolą...39+2 i tez cisza.. pewnie do wtorku spokojnie dochodze a potem tak samo skierowano na szpital
Ja 38 t.c i herbatkę piję już od 5 dni ☺ przy pierwszej nie miałam pokarmu, więc teraz robię wszystko co mogę by byłJa biorę dosłownie kilka saszetek bo położna mowila ze od drugiej doby dobrze pic
Spoko, moja tez pierwsza. I z jednej strony mega stres i nerwy a z drugiej zniecierpliwienie i czekanie codziennie az cos zacznie sie dziac...to moja pierwsza ciąża i fiksuję ale dzisiaj przetłumaczyłam sobie, że to nie czas myśleć o sobie, a w szpitalu zawsze bezpieczniej i wszystko pod kontrolą...
kwiatek250
Fanka BB :)
Mnie sąsiadka też powiedziała, ze na laktację w szpitalu położne jej zasugerowały dwie butelki piwa bezalkoholowego i poszło mleko bez problemu.Ja chyba karmi spakuje mi po pol karmi laktacja jak z procy ruszyła
Sylwia99
No siostra moja piła jak już w domu była, otwierała zwietrzało jej i piłaJa chyba karmi spakuje mi po pol karmi laktacja jak z procy ruszyła
Sylwia99
To i ja wezmęJa biorę dosłownie kilka saszetek bo położna mowila ze od drugiej doby dobrze pic
Sylwia99
Moja też pierwsza, ale już bym chciała urodzić, wgl się nie stresuje, będzie co będzie, oby się w domu zaczęło i jazda na szpitalSpoko, moja tez pierwsza. I z jednej strony mega stres i nerwy a z drugiej zniecierpliwienie i czekanie codziennie az cos zacznie sie dziac...
Chętnie bym spakowała ale chyba mi się już nie zmieści Super sprawa zimne piwko po porodzieMnie sąsiadka też powiedziała, ze na laktację w szpitalu położne jej zasugerowały dwie butelki piwa bezalkoholowego i poszło mleko bez problemu.
reklama
Hej, hej a żadnych objawów nie masz? Jak się czujesz? Już blisko końcaHej można jeszcze do Was dołączyć? czytam Wasze posty już od dłuższego czasu, stwierdziłam, że się przywitam terminy mam dwa- z ostatniej miesiączki na 10.02 a z pierwszego USG na 19.02. Lekarka już sama nie wie kiedy urodzę, bo ostatnio na USG wyszło, że Mała ma wagę na 40 t.c. (3799g) także właściwie rozkładam ręce gdy ktoś pyta na kiedy mam termin to moja druga ciąża, pierwsza była prawie 11 lat temu