Ja bakterii nie mam, a mojego też muszę namawiać, bo twierdzi, że ja chcę go tylko wykorzystać, żeby przyspieszyć poród, a nie że faktycznie mam ochotę i w sumie ma rację ale co się dla dzidziusia nie zrobiMoj stary to jednak wariat mowie do niego, zeby przyszedl do sypialni troche porod przyspieszyc a on,, no co ty ty masz jakas bakterie jeszcxe mnie zarazisz,, takze liczyc na męża nie mozna
reklama
No właśnie dłonie i stopy mnie nie swędzą, dlatego nie mam pewności.. Wolę zbadać, dla własnego spokoju lepiej wiedzieć czy coś się dzieje czy nie.. Co do rozciągania skóry to nieraz faktycznie mnie swedzial brzuch gdy rósł, no ale teraz mam takie napady wielu miejsc, raczej to nie z tego powodu.. Wysypki żadnej nie mam, jem to co zawsze, piore w tym co zawsze, także nie wiem skąd te swędzenieMi wywołali ostatnim razem w 41 tygodniu. Teraz ide do szpitala innego więc zobaczymy. W cholestazie najbardziej swedza stopy i dlonie a moze skóra ci sie poprostu rozciąga na brzuchu i udach dlatego swedzi?
U nas robią przy przyjęciu te takie szybkie, kasetkowe i boję się, że wyjdzie mi pozytywny bo jestem miesiąc po Covidzie.. Mam zaświadczenie od lekarza, że przeszłam covid, mój mąż też- bo u nas mogą odbywać się porody rodzinne, pod warunkiem, że te ich testy wyjdą pozytywne... Jeśli nie to matkę od razu wyrzucają do domu po porodzie a dziecko zatrzymują na ponad 10 dni, robią dwa razy test i jak za drugim po 10 dniach wyjdzie pozytywny to wtedy można dziecko zabrać do domu... To jest jakiś dramatNo pcr to 4 stówy minimum.... Bez sensu to trochę, bo nie wiesz, kiedy urodzisz, więc mała szansa, że wynik będzie aktualny, wydasz kasę, a i tak mogą Ci potem powiedzieć, że muszą zrobić swój w dzień przyjęcia. Nie rozumiem tylko co znaczy, że z ich testami to różnie bywa? Test pcr wszędzie jest taki sam, chyba, że u Ciebie w szpitalu nie robią pcr, tylko te mniej dokładnie, to faktycznie z nimi różnie bywa, ale uważam, że takich w ogóle nie powinni robić i na ich podstawie diagnozować covid, bo nie są miarodajne...
Ooo trzymamy kciukiKobietki u mnie dziś dużo skurczy przepowiadających i to takich mocno bolesnych. Co prawda mam te skurcze od dłuższego czasu. Ale te dzisiejsze mega bolą. Więc mam wrażenie że może coś się zacząć niebawem
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja kupiłam duże opakowanie 96 ampułekTeż właśnie tą będę używać, na początek Dwa opakowania dostałam od położnej ☺
marta18691
Super
Hej [emoji4] można jeszcze do Was dołączyć? czytam Wasze posty już od dłuższego czasu, stwierdziłam, że się przywitam [emoji2] terminy mam dwa- z ostatniej miesiączki na 10.02 a z pierwszego USG na 19.02. Lekarka już sama nie wie kiedy urodzę, bo ostatnio na USG wyszło, że Mała ma wagę na 40 t.c. (3799g) także właściwie rozkładam ręce gdy ktoś pyta na kiedy mam termin [emoji28] to moja druga ciąża, pierwsza była prawie 11 lat temu [emoji33]
marta18691
Haha ja mam juz full torbe
Chętnie bym spakowała ale chyba mi się już nie zmieści [emoji23] Super sprawa zimne piwko po porodzie[emoji16]
marta18691
Ja kupilam juz dawno [emoji38]
Kupiłyscie już może jakąś witaminę D dla Maluszka? Bo się zastanawiam która będzie najlepsza[emoji848]
marta18691
Tez mam takie kulione na 96kapsulek[emoji38]
Ja kupiłam dzisiaj d-vitum 400 j.m
reklama
marta18691
A ja sie obudzialm wogole jakies głupie sny i jeszcze bulgoty w brzuchu mam[emoji23]ja mam 1rolke papieru[emoji23]
Ja dzis to w ogóle nie usne [emoji23] ile bym dała zeby urodzic w piątek. Bo w weekend w spzitlau to masakra [emoji26] spakowałam 2 rolki papieru toaletowego wiec dlugo nie mogę tam byc [emoji23] mogłabym zacząć rodzić dzis w nocy [emoji23][emoji23][emoji23]módlcie sie [emoji23]