reklama
marta18691
Fanka BB :)
Gofry tez uwielbiam[emoji173][emoji38]
A ja zamiast aktywnie spędzać dzień to dzis totalne lenistwo ;P na obiad rosolek a po obiedzie na deser wjechaly gofry z mega ilością śmietany!;D teraz jakas slaba kawka i dobry film;P
Sylwia99
Ja się zastanawiałam, czy mi się sączą, bo miałam wkładkę na noc, bo globulki mam i zmieniałam wkładkę i majtki były mokre i czasami właśnie, widzę przy zmianie wkładki, że delikatnie mokre sąPodobno jak się sączą to można pomylić z popuszczaniem moczu ale nie wiem czy to prawda;p podobno są w aptece jakies wkładki co pokazują ph ale ja nie mogłam w aptekach tego zlokalizować;D
kwiatek250
Tak, ale to jest takie pozytywne padnięcieHuhu to pewnie padasz?
Dlugo tak masz ? Moze faktycznie ci się coś sączy? Skonsultuj z lekarzem moze. Lepiej sprawdzić niz nie. Ewentualnie dopytaj gdzies w aptece o te wkładki. Może ty je gdzieś znajdziesz i wtedy sprawdziszJa się zastanawiałam, czy mi się sączą, bo miałam wkładkę na noc, bo globulki mam i zmieniałam wkładkę i majtki były mokre i czasami właśnie, widzę przy zmianie wkładki, że delikatnie mokre są
Ja mialam podobnie w nocy, tez sie troche wystraszylam. Ale to zwiekszona ilosc sluzu, i chyba jeszcze troche sie spocilam w nocy... przynajmniej w moim wypadku.Ja się zastanawiałam, czy mi się sączą, bo miałam wkładkę na noc, bo globulki mam i zmieniałam wkładkę i majtki były mokre i czasami właśnie, widzę przy zmianie wkładki, że delikatnie mokre są
Ewq9
Nie pomylisz się [emoji38] ja leżałam i usłyszałam takie jakby ciche "pyk" w środku i zaraz takie coś ciepłego wylewające się ze mnie. Wstałam i aż mi się po nogach lało, od razu poczujesz że to nie mocz. Gdzieś na necie czytałam że wody mają przyjemny zapach, ale ja je powąchałam i wcale tak nie uważam [emoji28]
Ewaa jak to jest jak ci wody odchodza? Da się przegapić??
Grabarzenka
Też mam już od dwóch tygodni dużo więcej śluzu i to nie wody.Ja mialam podobnie w nocy, tez sie troche wystraszylam. Ale to zwiekszona ilosc sluzu, i chyba jeszcze troche sie spocilam w nocy... przynajmniej w moim wypadku.
reklama
No ja póki co też nie, więc z tym zwlekam, ale wolę wytestować to w domu niż po porodzie w szpitaluHaha to czekam na relacje jakos nie moge sie zmusic do wepchniecia sobie czopka w tylek