reklama
Współczuję, nie cierpię zaparć! Dziś zauważyłam, że niezależnie, czy jem otręby, śliwki, kefir, kaszę w ciągu 1 dnia, czy nic z tego, to bez różnicy szału nie ma, ale ważne, że przynajmniej raz dziennie się wypróżniam. Kupiłam sobie czopki glicerynowe, podobno po porodzie warto stosować, ale raz próbnie użyję chyba w domu, żeby zobaczyć czy to w ogóle działa i po jakim czasieRany, u mnie znowu zaparciowa masakra ... juz nic nie pomaga kawa z mlekiem, cola, sliwki, jablka, laktuloza, kefir... dramat nastepnym razem w toalecie chyba urodze z tego cisnienia
Ja to nie mam problemów ja tylko wezme łyka kawy i biegnę pamietajcie w szpitlau jak sie was pytaja czy bylo wypróżnienie mówcie, ze tak bo was nie wypuszczaWspółczuję, nie cierpię zaparć! Dziś zauważyłam, że niezależnie, czy jem otręby, śliwki, kefir, kaszę w ciągu 1 dnia, czy nic z tego, to bez różnicy szału nie ma, ale ważne, że przynajmniej raz dziennie się wypróżniam. Kupiłam sobie czopki glicerynowe, podobno po porodzie warto stosować, ale raz próbnie użyję chyba w domu, żeby zobaczyć czy to w ogóle działa i po jakim czasie
Zazdro, ale nie narzekam, bo mogłoby być gorzej, a wystarczy jeden dzień bez wypróżnienia i już jestem rozdrażniona boję się co będzie po porodzie, ale pamiętam siostra też tak mówiła, żeby mówić, że było hahahaJa to nie mam problemów ja tylko wezme łyka kawy i biegnę pamietajcie w szpitlau jak sie was pytaja czy bylo wypróżnienie mówcie, ze tak bo was nie wypuszcza
Haha to czekam na relacje jakos nie moge sie zmusic do wepchniecia sobie czopka w tylekWspółczuję, nie cierpię zaparć! Dziś zauważyłam, że niezależnie, czy jem otręby, śliwki, kefir, kaszę w ciągu 1 dnia, czy nic z tego, to bez różnicy szału nie ma, ale ważne, że przynajmniej raz dziennie się wypróżniam. Kupiłam sobie czopki glicerynowe, podobno po porodzie warto stosować, ale raz próbnie użyję chyba w domu, żeby zobaczyć czy to w ogóle działa i po jakim czasie
To chyba dzieki temu ze masz codziennie fitness z mopem ja za duzo siedze na dupie przez ostatnie dni ...Ja to nie mam problemów ja tylko wezme łyka kawy i biegnę pamietajcie w szpitlau jak sie was pytaja czy bylo wypróżnienie mówcie, ze tak bo was nie wypuszcza
marta18691
Fanka BB :)
Niestety przemeblowane bylo w sypilani ale pojawił problem i plesn wiec musielismy znowu przestawic niewiem jakis pech i u dzieci tez[emoji24]przestawiac i robic porzadki nogi do dupy mi wchodza [emoji23]
Kolejna mamuśka się wzięła za remonty ? I to w najbardziej odpowiednim momencie czyli na sam koniec ?
marta18691
To fajnie ja za to od malego mam problem zawsze ciezko bylo to drugie zrobic[emoji23]
Ja to nie mam problemów [emoji23] ja tylko wezme łyka kawy i biegnę [emoji23][emoji23][emoji23] pamietajcie w szpitlau jak sie was pytaja czy bylo wypróżnienie mówcie, ze tak bo was nie wypuszcza [emoji23]
Ruch na koniec dobrze zrobi;p bo tak to się będziemy turlac do 42tcNiestety przemeblowane bylo w sypilani ale pojawił problem i plesn wiec musielismy znowu przestawic niewiem jakis pech i u dzieci tez[emoji24]przestawiac i robic porzadki nogi do dupy mi wchodza [emoji23]
reklama
marta18691
Ja i tak za duzo sie ruszam[emoji23]
Ruch na koniec dobrze zrobi;p bo tak to się będziemy turlac do 42tc