Jak dzisiaj nie urodze to nie wierzę, ze ruch przyspiesza porod akcja dzisiaj sprzatania podloga gotowa. Chwila lezenia po obiedzie i na sanki z córką musze isc bo szkoda mi jej ze siedzi w domku a ja sprzatamTo chyba dzieki temu ze masz codziennie fitness z mopem ja za duzo siedze na dupie przez ostatnie dni ...
reklama
Podobno jak się sączą to można pomylić z popuszczaniem moczu ale nie wiem czy to prawda;p podobno są w aptece jakies wkładki co pokazują ph ale ja nie mogłam w aptekach tego zlokalizować;DEwaa jak to jest jak ci wody odchodza? Da się przegapić??
marta18691
Fanka BB :)
No tak ciezko stwierdzic[emoji38]
Podobno jak się sączą to można pomylić z popuszczaniem moczu ale nie wiem czy to prawda;p podobno są w aptece jakies wkładki co pokazują ph ale ja nie mogłam w aptekach tego zlokalizować;D
A ja właśnie chciałabym, że te kg co przytyłam zostały mi po porodzie mąż z resztą teżU mnie tez przed ciaza 36. Mam juz 14kg na plusie a do terminu trzy tygodnie najgorsze jest to ze naprawde juz nie mam sily na nic..
Jest nadzieja!
A to masz robione zdjęcie usg małej? Bo mi na ostatnim badaniu Doktor powiedziała, że nie zrobi zdjęcia bo mały jest za nisko ułożony i tak się zastanawiam czy to możliwe?Dziewczyny, strasznie mnie rozczulaja te wypychajace sie ksztalty z brzucha widze jak mala wypycha sie pleckami (na kazdym badaniu juz jest w tej samej pozycji czyli glowkowo, buzia do kregoslupa, plecami do brzucha). I co jakis czas wychodza takie wystajace male ksztalty - mysle ze to lokciami sie rozpycha I’m lovin’ it
kwiatek250
A siemię lniane?Rany, u mnie znowu zaparciowa masakra ... juz nic nie pomaga kawa z mlekiem, cola, sliwki, jablka, laktuloza, kefir... dramat nastepnym razem w toalecie chyba urodze z tego cisnienia
kwiatek250
Ja dziś też roboczy dzień sobie zrobiłam i tak okna w sypialni są umyte, firanki z salonu i sypialni wyprane i wyprasowane, łazienka w połowie wyszorowana i jeszcze na spacer przed godziną policyjną wyjdę
Zdjecia mam ale rzeczywiscie juz mi one nic nie mowia. Nie - po prostu lekarka mi tlumaczy jak jest ulozonyA to masz robione zdjęcie usg małej? Bo mi na ostatnim badaniu Doktor powiedziała, że nie zrobi zdjęcia bo mały jest za nisko ułożony i tak się zastanawiam czy to możliwe?
reklama
Huhu to pewnie padasz?Ja dziś też roboczy dzień sobie zrobiłam i tak okna w sypialni są umyte, firanki z salonu i sypialni wyprane i wyprasowane, łazienka w połowie wyszorowana i jeszcze na spacer przed godziną policyjną wyjdę