reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A moze pokazecie ubranka co macie dla maluszkow na wyjście e szpitala[emoji173]
Screenshot_20210130-175705.png

No my przygotowalismy przede wszystkim wózek i kombinezon. Czapeczka tez jest ale już w walizce schowana.

Załączniki

• Screenshot_20210130-175701_Gallery.jpg
    Screenshot_20210130-175701_Gallery.jpg
    197 KB · Wyświetleń: 94
  • Screenshot_20210130-175720_Gallery.jpg
    Screenshot_20210130-175720_Gallery.jpg
    272 KB · Wyświetleń: 92
Hej ! Tyle sie u Was dzieje 😀 u mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
W poniedzialek wizyta to zobaczymy :)

A powiedzcie, przytyły Wam uda ? 🤔
U mnie podobnie (37+1), także może nie zostanę sama 😂 ale jeszcze tydzień, dwa by mi się przydały zanim się zacznie, zwłaszcza teraz jak mi ten ząb wyleciał 😂 Tak, czy siak czuję, że nie będzie mu się spieszyć, więc po dentyście zaczynam się (i małego) wspomagać :D
Uda ciut mi pewnie przytyły, bo spodnie ciaśniejsze, ale na szczęście raczej niewiele, gdyby nie te spodnie, to bym nawet nie zauważyła ;)

U mnie podobnie (37+1), także może nie zostanę sama 😂 ale jeszcze tydzień, dwa by mi się przydały zanim się zacznie, zwłaszcza teraz jak mi ten ząb wyleciał 😂 Tak, czy siak czuję, że nie będzie mu się spieszyć, więc po dentyście zaczynam się (i małego) wspomagać :D
Uda ciut mi pewnie przytyły, bo spodnie ciaśniejsze, ale na szczęście raczej niewiele, gdyby nie te spodnie, to bym nawet nie zauważyła ;)
To chodzisz w spodniach sprzed ciazy? 😱 ja juz w 6 miesiącu sie pożegnałam..

reklama
Do góry