KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Na 13.02Na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 13.02Na kiedy masz termin?
Zupełnie jak u mnie.. pierwsza ciaza. Przed ciaza rozmiar 34/ 36.. Nie wiem kiedy wrócę do formy
U mnie tez przed ciaza 36. Mam juz 14kg na plusie a do terminu trzy tygodnie najgorsze jest to ze naprawde juz nie mam sily na nic..U mnie przed ciążą rozmiar 36. Zawsze chuda jak patyk i szczerze to nie nastawiam się na powrót do tego rozmiaru. Poszlo mi mocno w uda i zakładam że brzuch tez zostanie bo rozstępy sie zaczynają robic. Takze chciałabym chociaz do rozmiaru 38 wrocic po ciazy ;/ jak narazie na plusie mam 15 kilo. I naprawdę to mocno odczuwam
Jest nadzieja!Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 18 kg, przed ciążą też rozmiar 34/36 i już jakoś ze 3 miesiące po porodzie mieściłam się w stare spodnie, także będzie dobrze. Jeszcze będziemy szczupłe
No to jesteśmy prawie w jednym terminie. U mnie wstępnie 10.02. Tez jest Ci już tak ciezko?;pNa 13.02
U mnie tez przed ciaza 36. Mam juz 14kg na plusie a do terminu trzy tygodnie [emoji51] najgorsze jest to ze naprawde juz nie mam sily na nic..
[emoji3590] Jest nadzieja!
Też uwielbiam te wypychające się kształty. Najbardziej urocze są rączki/łokcie wychodzące w okolicy pępkaDziewczyny, strasznie mnie rozczulaja te wypychajace sie ksztalty z brzucha widze jak mala wypycha sie pleckami (na kazdym badaniu juz jest w tej samej pozycji czyli glowkowo, buzia do kregoslupa, plecami do brzucha). I co jakis czas wychodza takie wystajace male ksztalty - mysle ze to lokciami sie rozpycha I’m lovin’ it
No to jesteśmy prawie w jednym terminie. U mnie wstępnie 10.02. Tez jest Ci już tak ciezko?;p
Ja wlasnie kawa w ręku tez pojechalam sobie przed 8 na zakuoy i pocalowalam klamkę od 9 takze wróciłam pije kawe i jade bo nic w domu nie mam do jedzenia dzisiaj u mnie 38+0 takze dobry tydzien jutro wizyta zobacze jak mala przybrała na wadze i czy jest może jakieś rozwarcie hmmmm oby!Hej dziewczyny, witam się z Wami przy delikatnej kawce z rana No to jak nikogo dzisiaj nie zaskoczy maleństwo to oficjalnie wszystkie dotrwałyśmy do naszego miesiąca "zero"