reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zupełnie jak u mnie.. pierwsza ciaza. Przed ciaza rozmiar 34/ 36.. Nie wiem kiedy wrócę do formy
U mnie przed ciążą rozmiar 36. Zawsze chuda jak patyk i szczerze to nie nastawiam się na powrót do tego rozmiaru. Poszlo mi mocno w uda i zakładam że brzuch tez zostanie bo rozstępy sie zaczynają robic. Takze chciałabym chociaz do rozmiaru 38 wrocic po ciazy ;/ jak narazie na plusie mam 15 kilo. I naprawdę to mocno odczuwam
U mnie tez przed ciaza 36. Mam juz 14kg na plusie a do terminu trzy tygodnie 😬 najgorsze jest to ze naprawde juz nie mam sily na nic..
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 18 kg, przed ciążą też rozmiar 34/36 i już jakoś ze 3 miesiące po porodzie mieściłam się w stare spodnie, także będzie dobrze. Jeszcze będziemy szczupłe 💪😁
❤️ Jest nadzieja!

Dziewczyny, strasznie mnie rozczulaja te wypychajace sie ksztalty z brzucha :) widze jak mala wypycha sie pleckami (na kazdym badaniu juz jest w tej samej pozycji czyli glowkowo, buzia do kregoslupa, plecami do brzucha). I co jakis czas wychodza takie wystajace male ksztalty - mysle ze to lokciami sie rozpycha ❤️❤️❤️ I’m lovin’ it ❤️

Ja tam 38rozmiar mam noramlnie wczesniej nosulam 40 /42ale schudlam 12kg rok temu [emoji16]i na pewno po ciazy chcialabym tak wrocic do 58kilo[emoji38]
U mnie tez przed ciaza 36. Mam juz 14kg na plusie a do terminu trzy tygodnie [emoji51] najgorsze jest to ze naprawde juz nie mam sily na nic..

[emoji3590] Jest nadzieja!

Dziewczyny, strasznie mnie rozczulaja te wypychajace sie ksztalty z brzucha :) widze jak mala wypycha sie pleckami (na kazdym badaniu juz jest w tej samej pozycji czyli glowkowo, buzia do kregoslupa, plecami do brzucha). I co jakis czas wychodza takie wystajace male ksztalty - mysle ze to lokciami sie rozpycha ❤️❤️❤️ I’m lovin’ it ❤️
Też uwielbiam te wypychające się kształty. Najbardziej urocze są rączki/łokcie wychodzące w okolicy pępka 😍
Będę strasznie za tym tęsknić.
No to jesteśmy prawie w jednym terminie. U mnie wstępnie 10.02. Tez jest Ci już tak ciezko?;p

Jest trochę ciężko się ruszać, ale jak na razie to nie mam żadnych skurczy itd. Czasem coś ciągnie, ale tragedii nie ma ;)

Ostatnia edycja:
U nas wieczorem wjechała melisa na lepszy sen i fakt spało sie troche lepiej :p od 22 do 4 czas jako tako przespany ale za pięknie by było przespać noc cala 🙉 Wiec jak przystało na ciazowe dolegliwosci. Pobudka o 4 i juz nie śpimy:D

Hej dziewczyny, witam się z Wami przy delikatnej kawce z rana :D No to jak nikogo dzisiaj nie zaskoczy maleństwo to oficjalnie wszystkie dotrwałyśmy do naszego miesiąca "zero" :D

Hej dziewczyny, witam się z Wami przy delikatnej kawce z rana :D No to jak nikogo dzisiaj nie zaskoczy maleństwo to oficjalnie wszystkie dotrwałyśmy do naszego miesiąca "zero" :D
Ja wlasnie kawa w ręku tez 😀pojechalam sobie przed 8 na zakuoy i pocalowalam klamkę 😂od 9 😂 takze wróciłam pije kawe i jade bo nic w domu nie mam do jedzenia 😂 dzisiaj u mnie 38+0 takze dobry tydzien 😀 jutro wizyta zobacze jak mala przybrała na wadze 😀 i czy jest może jakieś rozwarcie hmmmm oby!

reklama
Do góry