To ja może zawczasu do marcowych dołączę?Cześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę lutowka
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No tak jak 30juz a nic sie nie dzieje to moze byc i początek lutego
Cześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę lutowka [emoji16][emoji16]
Przytyły A raczej to może woda się zatrzymuje. Uda, łydki, pośladki Ale mąż stwierdził że wkońcu nie wyglądam jak patykHej ! Tyle sie u Was dzieje u mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
W poniedzialek wizyta to zobaczymy
A powiedzcie, przytyły Wam uda ?
PieknieU nas tez prawie na gotowo. Oczywiście telewizor jest tymczasowo. Na komodzie stana koszyczki z przyborami dla małej. I nad lozeczkiem bedzie bialo rozowo szary napis z imieniem.
Hahaha wskakuj szybko do lozka z mezem i moze zdazycie jeszcze na styczen zapraszamyCześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę lutowka
Mi chyba wszystko przytylo ostatnio jak zobaczylam swoje ubrania sprzed ciazy to sie przerazilam. Nie wiem kiedy wroce do tego rozmiaru.....Hej ! Tyle sie u Was dzieje u mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
A powiedzcie, przytyły Wam uda ?
u nas donoszona za 2 dni
marta18691
Nie mi nic jakos[emoji23]
Hej ! Tyle sie u Was dzieje [emoji3] u mnie od dziś 37 tydzien, i na nic sie nie zapowiada.
A powiedzcie, przytyły Wam uda ? [emoji848]
marta18691
A moze pokazecie ubranka co macie dla maluszkow na wyjście e szpitala[emoji173]
reklama
Sylwia99
A moze pokazecie ubranka co macie dla maluszkow na wyjście e szpitala[emoji173]
Załączniki