Slyszalam o tym !!! ponoc dobrze dziala na „lysienie” plukanka z kropel zoladkowych: Link do: KROPLE ŻOŁĄDKOWE JAKO WCIERKA NA POROST WŁOSÓW I WZMOCNIENIE CEBULEK. HIT!
reklama
Ja mam słabe tylko dolne tylne tu się nie miało co zepsuć, a jednak cement nie wytrzymał i to jeszcze podczas miękkiego jedzeniaBiedna. Ja to zawsze tez martwie sie o zęby. Mam bardzo słabe jak gryze jablko to bardzo uważam
Ja liczyłam, że ucierpią tylko włosy, a nie zęby a zanosi się na jedno i drugieA co to bedzie po porodzie. Mi po 3 miesiącach zaczeły włosy lecieć garściami balam się, ze lysa zostane
Ale, żeby wyleciała mi korona i to z dawno zatrutego zęba? A niedawno jeszcze sobie pomyślałam, że dobrze, że dentystę mam już z głowy przed porodem teraz brakowałoby jeszcze żebym nagle zaczęła rodzićMi jakos w piatym miesiacu ulamal sie kawalek zeba jak jadlam jablko I kolezanka miala ta sama sytuacje. Cóż, dzieci wysysaja z nas wszystkie dobroci
Nie nie spokojnie, jeszcze nie rodze;p bole się wyciszyły. W dzień sie teraz nic nie dzieje. Za to przez nocne niespanie boli mnie głowa, jestem mega zmeczona i mam dzis krwawienia z nosa. Dopiero przywieźliśmy z mężem fotel do karmienia i kończymy pokoik.Olga milczy może rodzi
Aaaajuz myslalam, ze sie udało pokaz fotel jak wam wyszedlNie nie spokojnie, jeszcze nie rodze;p bole się wyciszyły. W dzień sie teraz nic nie dzieje. Za to przez nocne niespanie boli mnie głowa, jestem mega zmeczona i mam dzis krwawienia z nosa. Dopiero przywieźliśmy z mężem fotel do karmienia i kończymy pokoik.
reklama
Hej, rozumiemy ze po terminie? Który tydzien ?Cześć dziewczyny czy mozna dołączyć jestem na styczniowkach, ale wydaje mi sie, ze będę