marta18691
Fanka BB :)
Ja na wage w czwartek wejde to sie dowiem jasnosci[emoji23]
U mnie ciagle 2 kg [emoji3][emoji3][emoji3]az sama nie wierzę [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ciagle 2 kg [emoji3][emoji3][emoji3]az sama nie wierzę [emoji23]
Czy tylko moja tak szaleje ostatnio w brzuchu? Jak cała ciąża spokojna była, tak teraz wariuje [emoji1787]
Ja nie mierze wszystkich jedna miarą. Sa ludzie i ludzie. [emoji3] Mozna trafic dobrze albo źle. A najlepiej sie zabezpieczyć na wszelki wypadek. [emoji3] Przestan moim rodzica i pralke ludzie wyniesli i obrazy [emoji23]brak słów [emoji3] teraz maja jasną sytuację i tyle
Haha wcześniej też było za co a później wymiana chyba wszystkich jeansów będzie na nowePrzynajmniwj jest za co potrzymac[emoji23]jak w tylek poszlo[emoji38]
Tak, ale to dotyczy sytuacji problemowych, kiedy np. najemcy spodziewają się dziecka i nie płacą albo nie chcą się wyprowadzić po wypowiedzeniu umowy. U nas sprawa jest prosta - mamy umowę na czas nieokreślony, płacimy cały czas w terminie, jedynie pojawi się dodatkowy "lokator" i nie wiem tylko, czy trzeba o tym informować właścicieli, bo jeśli prawnie nie trzeba, to po co kusić los, że a nuż im się dziecko w ich mieszkaniu nie spodoba? Wątpię, żeby tak postąpili, ale nigdy nie wiadomo. My umowy u notariusza nie spisywaliśmy, ale wiem, że tak jest, bo siostra kiedyś musiała coś takiego podpisać. Ale za to właściciel nie wynajmuje nam mieszkania na czarno, co miesiąc dostajemy rachunek i oddzielnymi przelewami płacimy za czynsz i najem, bo z najmu właściciele się normalnie rozliczają
O nie ! Ja jesienią muszę wejść we wszystkie trzy pary jeansów kupionych zeszłej wiosny... najwyżej na jabłkach i jogurtach naturalnych będę żyła przez wakacjeHaha wcześniej też było za co a później wymiana chyba wszystkich jeansów będzie na nowe
No tak nie koniecznieWidzę, że ładnie dzisiaj wszystkie śpicie, brawo!
Wszystkiego zgłaszać nie trzeba, bez przesady A co do dziecka, jeszcze się pewnie dowiem jak to jest, żeby nie było problemów Jeśli zdecydujemy się zgłosić fakt pojawienia się dziecka właścicielom, to i tak dopiero po porodzie. Sąsiedzi myślę, że mają swoje życie i nie będą zgłaszać tego właścicielowi, zresztą wątpię, żeby mieli z nim jakiś kontakt skoro on tu nigdy nie mieszkał i rzadko bywa, mieszkanie nawet wynajmował przez pośrednika - to taki biznesmen, co ma kilka lokali typowo na wynajem i jedyne co go interesuje to mieć hajs co miesiąc na koncie i zapewne niezdemolowane mieszkanie, chociaż tego akurat nawet nie sprawdzaI tak może dowiedzieć sie o dziecku ktos z sąsiadów moze powiedzieć mu...niewiem czy zatajanie nie jest karalne bo właścicielowi trzeba zglaszac wszystko