reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Jeszcze wcześnieWidze ze nie tylko ja nie mogę znowu spac ;D
Monik93
Witam w klubieJeszcze wcześnie
Dla mnie standardowa godzina snu przed ciaza to była 22 ze względu na to ze wstawalam przed 6 do pracy . Takze jak widzę na zegarku prawie 1 w nocy to ogarnia mnie irytacja ze nie mogę zasnąć;DJeszcze wcześnie
Monik93
W sensie przy moich ruchachCzy Was tez tak ciągnie brzuch? Mam taki dziwny ból w prawej stronie brzucha przy ruchach. Na łóżku miejsca znajsc nie mogę
Niestety tak. I z dnia na dzień jest coraz gorzej. Brzuch duży, przekręcić się z boku na bok ciezko. Pozycji do spania tez się nie da znaleźć. A jak się poloze to brzuch ciągnie. Polecam sobie podlozyc pod brzuch poduszkę, wtedy troche mniej ciągnie.Czy Was tez tak ciągnie brzuch? Mam taki dziwny ból w prawej stronie brzucha przy ruchach. Na łóżku miejsca znajsc nie mogę
Monik93
Jejku, masakra ! Teraz najlepiej byloby spac na nietoperza ani tak, ani siak.Niestety tak. I z dnia na dzień jest coraz gorzej. Brzuch duży, przekręcić się z boku na bok ciezko. Pozycji do spania tez się nie da znaleźć. A jak się poloze to brzuch ciągnie. Polecam sobie podlozyc pod brzuch poduszkę, wtedy troche mniej ciągnie.
KarolinaAnna.K
Ja też wstałam przed 6 do pracy. Ale i tak chodziłam zazwyczaj spać koło północy, a w weekendy jeszcze późniejDla mnie standardowa godzina snu przed ciaza to była 22 ze względu na to ze wstawalam przed 6 do pracy . Takze jak widzę na zegarku prawie 1 w nocy to ogarnia mnie irytacja ze nie mogę zasnąć;D
reklama
kwiatek250
Ojej, to wcześnie do pracy musicie wstawać... Ja tak wcześnie wstawałam, jeśli miałam za dużo testów do sprawdzenia z dnia na dzień, a obiecałam uczniom, że im szybko sprawdzęJa też wstałam przed 6 do pracy. Ale i tak chodziłam zazwyczaj spać koło północy, a w weekendy jeszcze później
Ja też jeszczce nie śpię, bo ja już nie mam żadnej akceptowalnej pozycji do spania.... ja mam termin wg francuskiego kalendarza na 25.02, ale poważnie liczę, że zdjęciu szwu w ten czwartek przyśpieszy koniec mojej ciąży..., jeśli nie to w piątek zabieram się za mycie łazienki, kuchni i okien!!! Trzeba będzie pomóc szczęściu