Pewnie się rozpakujesz jako pierwsza ze wszystkich ;D trzymam kciuki za wszystko. !Ojej, to wcześnie do pracy musicie wstawać... Ja tak wcześnie wstawałam, jeśli miałam za dużo testów do sprawdzenia z dnia na dzień, a obiecałam uczniom, że im szybko sprawdzę
Ja też jeszczce nie śpię, bo ja już nie mam żadnej akceptowalnej pozycji do spania.... ja mam termin wg francuskiego kalendarza na 25.02, ale poważnie liczę, że zdjęciu szwu w ten czwartek przyśpieszy koniec mojej ciąży..., jeśli nie to w piątek zabieram się za mycie łazienki, kuchni i okien!!! Trzeba będzie pomóc szczęściu
reklama
Z tego co sie orientuje karmi zawiera sladowe ilosci alkoholu. Na pewno nie jest szkodliwe jak wypiłaś jedno. Ja ostatnio wypilam pół mi np strasznie pomoglo karmi na laktacje ja pracuje w sklepie i wszystkie etykiety piw przeczytałam jak bylam w ciazy i fakt trzeba czytaac etykiety. Np wino bezslholowe, z tylu na etykiecie kobieta z brzuchem przekreślona. Bo jakies cząsteczki zawierał siarczanow czy czegoś tamNie przepadam za piwem ale mialam ochote na coś z gazem. Masz rację lepiej dobrze czytać etykietę bo przyznam szczerze że nawet uwagi na to nie zwróciłam.
Artykuł sugeruje że 0.5% nie jest szkodliwe jednak mimo wszytsko wolę dmuchać na zimne , więcej nie bd pić żadnego piwa
marta18691
Fanka BB :)
Pewnie tak bedzie ze zdejma to urodzisz na samym poczatku lutego[emoji173]
Ojej, to wcześnie do pracy musicie wstawać... Ja tak wcześnie wstawałam, jeśli miałam za dużo testów do sprawdzenia z dnia na dzień, a obiecałam uczniom, że im szybko sprawdzę
Ja też jeszczce nie śpię, bo ja już nie mam żadnej akceptowalnej pozycji do spania.... ja mam termin wg francuskiego kalendarza na 25.02, ale poważnie liczę, że zdjęciu szwu w ten czwartek przyśpieszy koniec mojej ciąży..., jeśli nie to w piątek zabieram się za mycie łazienki, kuchni i okien!!! Trzeba będzie pomóc szczęściu
marta18691
Dzis tez maly szalal w brzuchu ze tak sie wypychal [emoji25]
Niestety tak. I z dnia na dzień jest coraz gorzej. Brzuch duży, przekręcić się z boku na bok ciezko. Pozycji do spania tez się nie da znaleźć. A jak się poloze to brzuch ciągnie. Polecam sobie podlozyc pod brzuch poduszkę, wtedy troche mniej ciągnie.
marta18691
Mi tez ciezko z lozka wstac[emoji38]
Czy Was tez tak ciągnie brzuch? Mam taki dziwny ból w prawej stronie brzucha przy ruchach. Na łóżku miejsca znajsc nie mogę
marta18691
Mnie nogi tez bola juz ciężko sie chodzi a jeszcze u nas te duze schody
A mi strasznie zaczęły doskwierać bole nog... wczoraj po malowaniu i sprzątaniu bol byl okropny. Lydki okropnie bola, wyszedl bolesny zylak. Pol nocy nogi były niespokojne i bolały. Od rana to samo. Porazka.
Kladz wyżej nogi sobie. Będzie Ci lepiej. Jeszcze chwila i wszystko zniknieA mi strasznie zaczęły doskwierać bole nog... wczoraj po malowaniu i sprzątaniu bol byl okropny. Lydki okropnie bola, wyszedl bolesny zylak. Pol nocy nogi były niespokojne i bolały. Od rana to samo. Porazka.
Na to liczę;p u nas we wtorek bedzie rowno skończone juz 38 tygodni. Takze do planowanego terminu zostanie 14 dni ;D ale mam nadzieje ze to będzie duzo duzo wczesniej ;DKladz wyżej nogi sobie. Będzie Ci lepiej. Jeszcze chwila i wszystko zniknie
reklama
Mi zostalo 21 dni i mam nadzieję, ze 10 dni wcześniej sie uda urodzic pewnie szybciej bo bede miala tyle sprzatania.Na to liczę;p u nas we wtorek bedzie rowno skończone juz 38 tygodni. Takze do planowanego terminu zostanie 14 dni ;D ale mam nadzieje ze to będzie duzo duzo wczesniej ;D