reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Szybko pakowanie kosmetyczki bylo 😂 a maz oaza spokoju,, nie dramatyzuj, wydaje Ci sie,, 😂😂 od jutra 37+0 czyli oficjalnie donoszona
No to juz oficjalnie mozna rodzic;D u nas jutro 37+4 ale u mnie maz bardziej zestresowany jak ja;p dobrze ze twoj taka ostoja:D gorzej jak przy porodzie mu się nie będzie chciało wstac;D

reklama
No to juz oficjalnie mozna rodzic;D u nas jutro 37+4 ale u mnie maz bardziej zestresowany jak ja;p dobrze ze twoj taka ostoja:D gorzej jak przy porodzie mu się nie będzie chciało wstac;D
Stał na drabinie i malował sufit takze trochę mu przeszkadzałam 😂i sie pyta mnie kto Cie zawiezie 😂ja mowie, ze moge sama ale drogi parking w szpitalu 😂a on to dam ci na taksi 😂takze luzik pełen 😂

Ja dzis tez do 2 nie spałam. Potem usnelam i od 4 do 6 znowu bez snu... moje hormony i irytacja siegnely szczytu i druga polowe nocy przeplakalam ze zmęczenia w lazience:D jakas bezsilność mnie na tej końcówce bierze;p
Uff myslalm, ze zwariowalam bo Tez tak mialam.. płakałam i ja bo zasnąć nie mogę i się źle czuje😂🤣

Stał na drabinie i malował sufit takze trochę mu przeszkadzałam 😂i sie pyta mnie kto Cie zawiezie 😂ja mowie, ze moge sama ale drogi parking w szpitalu 😂a on to dam ci na taksi 😂takze luzik pełen 😂
Skoro dałaś mu 2 tygodnie czasu na dokończenie remontu to się nie stresuje ;D a ze Ty zaczniesz wcześniej rodzic to co mu za różnica;D hahah

Wiadomo, że samemu można zrobić tylko trzeba mieć wizję, a ja takowej nie mam, dopiero jak u kogoś zobaczę to mi się podoba albo nie 😂 z kuchnią będzie najciężej, bo sporo czasu tam spędzam i mam wysokie wymagania, a tylko kilka takich niezmiennych, ale np. podobają mi się i kuchnie otwarte z salonem i zamknięte, i ze stołem i bez i potem weź tu się zdecyduj na jedno 😁
Jest ciężko Coś wybrać;) za dużo pomysłów e głowie dlatego mąż to ogarnął a ja jedynie wybrałam rozstaw półek😂🤣 my mamy kychbue otwarta z salonem.
Teraz pewnie bym zrobiła wyspe mega mi się podobają

reklama
Taa 😂😂 on zawsze pierwszy panikarz a teraz luzik 😂😂 boze boje sie isc spac, ze znowu w nocy bede miala przerwe 😥
Ja pije karmi liczę że pomoże mi t9 zasnąć
tak, słyszałam własnie od kuzynki, że pionizacja boli najbardziej.

pobudzenie laktacji to własnie będzie mój cel number 1 po porodzie. Jade do szpitala uzbrojona w laktator. Ponoć po cesarce właśnie przychodzi później i trzeba się o nią troche nastarać. Ty próbowałas działać z laktatorem jeszcze w szpitalu, czy przystawiałaś małą tylko i w końcu po czasie ruszyło? Długo karmiłaś później. Mi bardzo zalezy na tym, żeby karmić piersią. Raz, że dla dziecka bardzo dobrze, ale dla mamy tak samo. Szybciej sie dochodzi do siebie (ponoć).
Tez bym chciała karmić piersią.. spakowalam laktator mam.nadzieje ze mi pomoże;)
U mnie prawdopodobnie będzie poród naturalny meeeeega się boję..

Do góry