Na pewno wszystko bedzie dobrze duzo moich kolezanek - wydawaloby sie z bardzo niskim progiem wytrzymalosci na bol - byly bardzo zadowolone z porodu naturalnego. Wiadomo, kazdy przypadek jest inny. Ale jednak kobiety sa hardkoramiJa pije karmi liczę że pomoże mi t9 zasnąć
Tez bym chciała karmić piersią.. spakowalam laktator mam.nadzieje ze mi pomoże
U mnie prawdopodobnie będzie poród naturalny meeeeega się boję..
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Karmi przypadkiem nie zawiera śladowej ilości alkoholu (do 0,5%)?Ja pije karmi liczę że pomoże mi t9 zasnąć
Tez mi sie tak wydaje... ostatnio wlasnie chcialam kupic, ale zauwazylam ze sa % po przecinku. chyba ze jest jakies inne 0,0%Karmi przypadkiem nie zawiera śladowej ilości alkoholu (do 0,5%)?
MimiiMalwina
W sumie .. hmm coś w tym jest kto da radę jak nie my kobietki życzę wam jak i sobie szybkiego i pomyślnego rozwiązaniaNa pewno wszystko bedzie dobrze duzo moich kolezanek - wydawaloby sie z bardzo niskim progiem wytrzymalosci na bol - byly bardzo zadowolone z porodu naturalnego. Wiadomo, kazdy przypadek jest inny. Ale jednak kobiety sa hardkorami
KarolinaAnna.K
Generalnie ma napisane na butelce "bezalkoholowe", ale według producenta ma "alk. do 0,5%".Tez mi sie tak wydaje... ostatnio wlasnie chcialam kupic, ale zauwazylam ze sa % po przecinku. chyba ze jest jakies inne 0,0%
Zwracam na to uwagę, bo mi mąż kiedyś kupił bezalkoholowe piwo (Okocim 0,0%), ale zanim się napiłam to przeczytałam dokładnie etykietę i pół internetu by się upewnić, czy na pewno jest bezpieczne
MimiiMalwina
Nie no chyba 0.0%. Niby karmi w ciąży można pićTez mi sie tak wydaje... ostatnio wlasnie chcialam kupic, ale zauwazylam ze sa % po przecinku. chyba ze jest jakies inne 0,0%
MimiiMalwina
Jak przeczytałaś pół Internetu to pewnie natknęłas się na ten artykułGeneralnie ma napisane na butelce "bezalkoholowe", ale według producenta ma "alk. do 0,5%".
Zwracam na to uwagę, bo mi mąż kiedyś kupił bezalkoholowe piwo (Okocim 0,0%), ale zanim się napiłam to przeczytałam dokładnie etykietę i pół internetu by się upewnić, czy na pewno jest bezpieczne
Załączniki
KarolinaAnna.K
Sprawdź na etykiecie lub stronie internetowej producenta. Z tego co widzę Karmi Classic i Karmi Żurawina mają 0,5%, a tylko Karmi Mrożona Kawa ma 0%. Te oznaczenia na butelkach są mylące, niestety. Trzeba patrzeć by było napisane "0%", nie tylko, że "bezalkoholowe".Nie no chyba 0.0%. Niby karmi w ciąży można pić
Nie chcę Cię krytykować, piszę bardziej w celach informacyjnych, może komuś się jeszcze ta wiedza przyda.
Tak, to też czytałam. Osobiście jednak wolę dmuchać na zimnoJak przeczytałaś pół Internetu to pewnie natknęłas się na ten artykuł
No i tak jak zaznaczyłam wyżej, piszę tak "edukacyjnie", bo mając złudne poczucie bezpieczeństwa ktoś może wypijać takiego piwa jednak więcej niż jedno, raz na jakiś czas.
MimiiMalwina
Nie przepadam za piwem ale mialam ochote na coś z gazem. Masz rację lepiej dobrze czytać etykietę bo przyznam szczerze że nawet uwagi na to nie zwróciłam.Sprawdź na etykiecie lub stronie internetowej producenta. Z tego co widzę Karmi Classic i Karmi Żurawina mają 0,5%, a tylko Karmi Mrożona Kawa ma 0%. Te oznaczenia na butelkach są mylące, niestety. Trzeba patrzeć by było napisane "0%", nie tylko, że "bezalkoholowe".
Nie chcę Cię krytykować, piszę bardziej w celach informacyjnych, może komuś się jeszcze ta wiedza przyda.
Tak, to też czytałam. Osobiście jednak wolę dmuchać na zimno
No i tak jak zaznaczyłam wyżej, piszę tak "edukacyjnie", bo mając złudne poczucie bezpieczeństwa ktoś może wypijać takiego piwa jednak więcej niż jedno, raz na jakiś czas
Artykuł sugeruje że 0.5% nie jest szkodliwe jednak mimo wszytsko wolę dmuchać na zimne , więcej nie bd pić żadnego piwa
reklama
KarolinaAnna.K
Myślę, że najlepiej jak coś szukać tych z napisem 0%. I potem jeszcze sprawdzić, czy to co jest napisane dużymi literami z przodu, zgadza się z opisem z tyłu Dużym napisom ufać nie możnaNie przepadam za piwem ale mialam ochote na coś z gazem. Masz rację lepiej dobrze czytać etykietę bo przyznam szczerze że nawet uwagi na to nie zwróciłam.
Artykuł sugeruje że 0.5% nie jest szkodliwe jednak mimo wszytsko wolę dmuchać na zimne , więcej nie bd pić żadnego piwa
Ale ja to mam taki wyrobiony nawyk czytania etykiet produktów, bo jako nieufna wegetarianka zawsze sprawdzam składy pod kątem m.in. żelatyny