reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Narazie zamówione takie litery nad łóżeczko. Jutro planuje pomalować tak jedna ścianę tylko w brudnym rozu ;p jak to wyjdzie w całości sama jestem ciekawa ;D najwyzej maz bedzie malował cały pokój na nowo. ;p ale musze jakoz ożywić pokój bk wszystkie meble i ściany jaśniutkie
Fajny pomysł;) u mnie też wszytsko jasne więc będę kombinować;)

reklama
Znajoma do karmienia miała fotel wiszący i sobą i bardzo chwali

Załączniki

• Screenshot_20210110-193949_Google.jpg
    Screenshot_20210110-193949_Google.jpg
    171,9 KB · Wyświetleń: 35
O proszę jaka artystka ;) ja planuje uszyć literki
Myślałam nad zakupem literek, ale ostatecznie padło na girlandę. Artystka ze mnie żadna, talentu plastycznego też nie mam - na szczęście girlanda była prosta do zrobienia ;)

W kwestii mebli do karmienia - ja w pokoju, który stał się pokojem dziecka, miałam kanapę, więc już została, bo była w zasadzie nowa. Jednym bokiem stoi przy boku łóżeczka, więc zawsze mogę podłożyć poduchę pod plecy i wygodnie usiąść lub położyć. Chociaż nie wiem czy będę w ogóle karmiła w pokoju dziecka, bo na razie w nocy maluch będzie spał w dostawce w sypialni, a w ciągu dnia może będzie mi wygodniej w salonie - czas pokaże ;)

Myślałam nad zakupem literek, ale ostatecznie padło na girlandę. Artystka ze mnie żadna, talentu plastycznego też nie mam - na szczęście girlanda była prosta do zrobienia ;)

W kwestii mebli do karmienia - ja w pokoju, który stał się pokojem dziecka, miałam kanapę, więc już została, bo była w zasadzie nowa. Jednym bokiem stoi przy boku łóżeczka, więc zawsze mogę podłożyć poduchę pod plecy i wygodnie usiąść lub położyć. Chociaż nie wiem czy będę w ogóle karmiła w pokoju dziecka, bo na razie w nocy maluch będzie spał w dostawce w sypialni, a w ciągu dnia może będzie mi wygodniej w salonie - czas pokaże ;)
Ja z góry zakladam że będę karmić w pokoju u dziecka i myślę żeby dziecko od samego początku spało w swoim pokoju. Chodź moja mama ma przyjechać na pierwsze 2 tyg i ona pewnie bd chciała spać w pokoju u Ignasia ;)
Zobaczymy jak t9 wszytsko wyjdzie ;)

reklama
Do góry