Ja tez od początku mam zamiar karmić w pokoju małej i przyzwyczaić ja do łóżeczka właśnie tam;D ale zamiar zamiarem a jak wyjdzie w praniu to nie wiem ;D nie wykluczam opcji ze łóżeczko zostanie przestawione do nas haha ;DJa z góry zakladam że będę karmić w pokoju u dziecka i myślę żeby dziecko od samego początku spało w swoim pokoju. Chodź moja mama ma przyjechać na pierwsze 2 tyg i ona pewnie bd chciała spać w pokoju u Ignasia
Zobaczymy jak t9 wszytsko wyjdzie
reklama
Ja z góry zakladam że będę karmić w pokoju u dziecka i myślę żeby dziecko od samego początku spało w swoim pokoju. Chodź moja mama ma przyjechać na pierwsze 2 tyg i ona pewnie bd chciała spać w pokoju u Ignasia
Zobaczymy jak t9 wszytsko wyjdzie
Oj mąż sie napracowal ale jeszcze troche musze go skończyćŁadnie❤
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Ja z góry zakladam że będę karmić w pokoju u dziecka i myślę żeby dziecko od samego początku spało w swoim pokoju. .
Ja założyłam, że nie będzie mi się chciało chodzić, poza tym będę spokojniejsza mając dziecko blisko. Zresztą chyba nawet zaleca się w ramach profilaktyki SIDS, by dziecko przez pierwsze pół roku spało w tym samym pokoju co rodzice.Ja tez od początku mam zamiar karmić w pokoju małej i przyzwyczaić ja do łóżeczka właśnie tam;D ale zamiar zamiarem a jak wyjdzie w praniu to nie wiem ;D nie wykluczam opcji ze łóżeczko zostanie przestawione do nas haha ;D
Ja wiem, ze nie bedzie mi sie chcialo chodzic baaa nawet wstawać po 2 tygodniach pamietam, ze wyglądałam jak zombie takze ja juz sie nie oszukuje z niczym corka starsza miala spac w łóżeczku u siebie, miala jesc same zdrowe rzeczy, mialo byc brak tv yhymmm.. I ogolnie Miała sie mnie slychac z reszta ja bym spokojnie nie spala jak taki maluszek bylby w drugim pokoju. Ja patrzylam ciagle czy oddychaJa założyłam, że nie będzie mi się chciało chodzić, poza tym będę spokojniejsza mając dziecko blisko. Zresztą chyba nawet zaleca się w ramach profilaktyki SIDS, by dziecko przez pierwsze pół roku spało w tym samym pokoju co rodzice.
kwiatek250
Ja na razie nie szykuję pokoju dla dziecka, bo nie bardzo mam na to siły, a dwa jak ją już urodzė, to będę chciała mieć przy sobie. I tak przesuniemy nasze łóżko wsyawimi spokojnie łóżeczko dziecka, obok biblioteczki postawię komodę z przewijakiem, w biblioteczce zrobiłam małą rewolucję i uszykowałam sześć najporęczniejszych półek na rzeczy pilne dla dziecka, które będę chciała mieć pod ręką (tzn. leżałam na łóżku i instruowałam przyszlego tatusia, gdzie co ma przestawić i ktore książki w dwóch rzędach ustawić...☺). Przykleję naklejki na scianach przy łóżeczku i przewijaku z króliczkami i balonamii mniej więczj tak to będzie. Jeśli wyjdzie ładnie, to Wam za dwa tygodnie pokażę. Pokòj zrobimy za rok mniej więcej, na razie jest to ciągle pokój gościnny dla przyjezdnych w odwiedziny i na zwiedzanie do nas. W salonie mamy loggię i tam planuję zrobić taki mini pokój do zabawy, ale to też dopiero w wakacje mniej więcej.
Jak cos polecam uszaki poszukac na olx my ostatecznie kupilismy w ikea ale na olxie duzo korzystniejsze cenyTez właśnie myśleliśmy o uszku ale jak przyszlo do kupna to w każdym coś nie pasowało. A to za niski, a to za mieki itp itd. I cena tez zrobila swoje ;/ i właśnie nie wiemy czy inwestować i brac czy znaleźć coś innego np jakies krzesło bujane. Czy wogole będę korzystać z tego
marta18691
Myślałam nad zakupem literek, ale ostatecznie padło na girlandę. Artystka ze mnie żadna, talentu plastycznego też nie mam - na szczęście girlanda była prosta do zrobienia
W kwestii mebli do karmienia - ja w pokoju, który stał się pokojem dziecka, miałam kanapę, więc już została, bo była w zasadzie nowa. Jednym bokiem stoi przy boku łóżeczka, więc zawsze mogę podłożyć poduchę pod plecy i wygodnie usiąść lub położyć. Chociaż nie wiem czy będę w ogóle karmiła w pokoju dziecka, bo na razie w nocy maluch będzie spał w dostawce w sypialni, a w ciągu dnia może będzie mi wygodniej w salonie - czas pokaże
Ja mam u dzieci literki z imionami na łóżku❤i jeszcze na pewno bede miala dla malego literki z imieniem tesciowa mi zamowi
marta18691
No a ja mam tez fotel w pokoju u malego
reklama
marta18691
I jak sie czujecie dziewczyny?❤