Sylwia99
Fanka BB :)
Czekam w kolejce na badanie ogólnie super, tylko głodna jestem a Ty?I jak sie czujecie dziewczyny?❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam w kolejce na badanie ogólnie super, tylko głodna jestem a Ty?I jak sie czujecie dziewczyny?❤
Czekam w kolejce na badanie ogólnie super, tylko głodna jestem a Ty?
My jutro idziemy znowu na wizytę kontrolna. Skonsultoqac wyniki. W sobotę musiałam iść jeszcze raz na krew bo zabrakło im do zrobienia wyniku na HIV ;o wiec dwa razy kucie... jutro będę rozmawiać z Pania doktor jak zapatruje się na mój porod bo mala podobno dosc duza a ja tylko 60kg na wadze. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;pI jak sie czujecie dziewczyny?❤
Wyspana pełna Energi zaczynamy dzis remont w salonie takze super hahahahI jak sie czujecie dziewczyny?❤
@Tola90 a jak to jest, ze masz skierowanie na cc i musza ci zrobić ta cc? Czy w szpitalu Cie badaja i oni podejmuja decyzje??.hej dziewczyny - te które maja planowaną cc - jak dużo wcześniej należy się zapisać na termin cesarki do szpitala. To robi lekarz czy Wy? Jak ustalają Wam termin lekarze, na tydzień przed porodem?
My jutro idziemy znowu na wizytę kontrolna. Skonsultoqac wyniki. W sobotę musiałam iść jeszcze raz na krew bo zabrakło im do zrobienia wyniku na HIV ;o wiec dwa razy kucie... jutro będę rozmawiać z Pania doktor jak zapatruje się na mój porod bo mala podobno dosc duza a ja tylko 60kg na wadze. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;p
Wyspana pełna Energi zaczynamy dzis remont w salonie takze super hahahah
@Tola90 a jak to jest, ze masz skierowanie na cc i musza ci zrobić ta cc? Czy w szpitalu Cie badaja i oni podejmuja decyzje??.