reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tez właśnie myśleliśmy o uszku ale jak przyszlo do kupna to w każdym coś nie pasowało. A to za niski, a to za mieki itp itd. I cena tez zrobila swoje ;/ i właśnie nie wiemy czy inwestować i brac czy znaleźć coś innego np jakies krzesło bujane. Czy wogole będę korzystać z tego
Ja myślałam o tym z Ikei, wydaje się porządny, wygodny i kosztuje stosunkowo niewiele, na raty weźmiemy to tak nie odczujemy ;) Ja muszę coś kupić, bo poza łóżkiem, kanapą, krzesłami i ławką nie mamy innych siedzisk :/

reklama
Ja myślałam o tym z Ikei, wydaje się porządny, wygodny i kosztuje stosunkowo niewiele, na raty weźmiemy to tak nie odczujemy ;) Ja muszę coś kupić, bo poza łóżkiem, kanapą, krzesłami i ławką nie mamy innych siedzisk :/
Tez czytałam opinie ze ten z Ikea jest w miarę ok. Duzo osob właśnie go chwali. I napewno jest tańszy jak w standardowych sklepach meblowych

Koleżanka zainwestowała w fotel a i tak koniec końców z niego ani raz nie skorzystała i sprzedała [emoji1787]
Ja nie mam zamiaru kupować [emoji6]
Tez właśnie myśleliśmy o uszku ale jak przyszlo do kupna to w każdym coś nie pasowało. A to za niski, a to za mieki itp itd. I cena tez zrobila swoje ;/ i właśnie nie wiemy czy inwestować i brac czy znaleźć coś innego np jakies krzesło bujane. Czy wogole będę korzystać z tego

Jak sobie radzisz z tym suchym gardłem? Picie dużej ilości płynów pomaga w dzień. Tabletki nawilżające tez. Ale rano i w nocy to jest tragedia... mam wrażenie jakbym byla ciagle chora ale ogólnie czuje się spoko
Właśnie sobie z tym nie radzę, męczę się, przy łóżku mam butelkę wody i pije w nocy ale to pomaga tylko na chwilę.

U nas wszystkie meble biale i ściany jasny krem... właśnie zamówiliśmy napis z imieniem nad łóżeczko w 3D w kolorach roz szarosc biel. I żeby rozweselić to jutro planuje pomalować jasny roz pasy na jednej ścianie. Reszta dodatkow szara. Jak skończymy to wstawię zdjęcie!;D bo pomysłów ciagle duzo ;p
Pytanie do Was - fotel czy krzesło bujane do karmienia ?
Oo chętnie zobaczę pokoik;) ja zamówiłam firany myślę o naklejkach i napisie. Aa fotel bujany wydaje się spoko. Są ładne uszami bujane

W tej chwili 70 kg ważę, odkąd zaszłam w ciążę staram się jeść regularnie i bardziej zbilansowane posiłki (ale jak mnie od czasu do czasu chcica na coś niezdrowego weźmie to sobie nie odmawiam)
Kurczę aż dziwne że dzieciątko tyle waży.
U mnie w 31 tyg ważył nie całe 1800 także też szału nie ma. 13 stycznia mam wizytę ciekawe ile bd ważył mój chlopczyk

reklama
Oo chętnie zobaczę pokoik;) ja zamówiłam firany myślę o naklejkach i napisie. Aa fotel bujany wydaje się spoko. Są ładne uszami bujane
Narazie zamówione takie litery nad łóżeczko. Jutro planuje pomalować tak jedna ścianę tylko w brudnym rozu ;p jak to wyjdzie w całości sama jestem ciekawa ;D najwyzej maz bedzie malował cały pokój na nowo. ;p ale musze jakoz ożywić pokój bk wszystkie meble i ściany jaśniutkie

Załączniki

• Screenshot_20210110-180552_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210110-180552_Samsung Internet.jpg
    279,5 KB · Wyświetleń: 53
  • Screenshot_20210110-192900_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210110-192900_Samsung Internet.jpg
    338,2 KB · Wyświetleń: 55

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry