A poduszke probowalas sobie polozyc pod bioderko??No mnie jak tylko sie poloze na boku. Jakbym juz kosci biodrowe miala wygniecione wlasnie probuje zasnac na siedzaco ...
reklama
Ty to wiadomo, ze nie mozesz! Cos czuje, ze jeszcze przenosisz ciążeJa już nie pamiętam co to seks... Od kilku miesięcy mamy zakaz!!! ze względu na moją wątłą szyjkę ... skurcze, większe prawdopodobieństwo infekcji... poza tym mój facet od połowy wrzesnia spi w salonie, bo pod nogami łóžka gdzie ja śpię są drewniane belki do jutra!!! Jutro belki wyciągamy, bo ja w piątek zaczynam 34 tydz., ale seksu nadal nie będzie
Hm, pod biodro? Nie... ogolnie kolezanki mowily ze rogale do spania jakos specjalnie nie zdaja egzaminu, wiec nie kupowalam. Okladam sie poduszkami ze wszystkich stron - najwazniejsza to ta miedzy nogami. Ale pod biodro nic nie wrzucam - w sumie mamy dosc miekki materac w łóżku (?). Zle robie?A poduszke probowalas sobie polozyc pod bioderko??
Ja tez nie mam, rogala do spania. Czasami jak mnie boli biodro to jaska jakiegos miekkiego soboe kładę pod biodro i miedzy nogi spróbuj może troche kosci odpoczną.Hm, pod biodro? Nie... ogolnie kolezanki mowily ze rogale do spania jakos specjalnie nie zdaja egzaminu, wiec nie kupowalam. Okladam sie poduszkami ze wszystkich stron - najwazniejsza to ta miedzy nogami. Ale pod biodro nic nie wrzucam - w sumie mamy dosc miekki materac w łóżku (?). Zle robie?
Sprobuje, dziekiiiJa tez nie mam, rogala do spania. Czasami jak mnie boli biodro to jaska jakiegos miekkiego soboe kładę pod biodro i miedzy nogi spróbuj może troche kosci odpoczną.
Nooo to prawda... juz niedlugo, niech ten czas zleci jak naszybciej gratuluje utrzymania ciazy !!!Czy czujecie ulge, ze juz koniec roku?!!! Ja tak bałam sie porodu w grudniu. Jutro juz styczen ufff!! Wyluzuje nawet wypralam wczoraj rzeczy dla małej!A w weekend sie spakuje do szpitala
Monik93
Fanka BB :)
No narazie jeszcze tak, choć z ochotą u mnie czasem ciężko ja np w 1tc nie mialam w ogole ochotyDziewczyny prywatne pytanie zadam kto chce niech odpowie uprawiacie jeszcze seks?? Mi sie tak nie chce gdyby mi meza żal nie było to bym tego nie robiła za to jak w 1trymestrze nie mogłam bo krwawilam i bralam luteinę to wtedy mi sie tak chciało że ohohoho
Ja niby nie miałam ciąży zagrożonej ale i tak sie bałam bo to nigdy nie wiadomo o północy dzisiaj poczuje ulge ja lubie stan w ciazy, bywa ciężko i w ogóle ale to juz nie wróci przy malenstwu nie będzie chwili spokoju życie będzie sie toczyć od karmienia do karmieniaNooo to prawda... juz niedlugo, niech ten czas zleci jak naszybciej gratuluje utrzymania ciazy !!!
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Mnie jak coś porobię dłużej, albo na noc bolą, ale do przeżycia, spać jak zasnę tak śpię jak zabitaNo mnie jak tylko sie poloze na boku. Jakbym juz kosci biodrowe miala wygniecione wlasnie probuje zasnac na siedzaco ...