reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja już nie pamiętam co to seks... Od kilku miesięcy mamy zakaz!!! ze względu na moją wątłą szyjkę ... skurcze, większe prawdopodobieństwo infekcji... poza tym mój facet od połowy wrzesnia spi w salonie, bo pod nogami łóžka gdzie ja śpię są drewniane belki do jutra!!!🎉🎊🍾 Jutro belki wyciągamy, bo ja w piątek zaczynam 34 tydz., ale seksu nadal nie będzie 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ty to wiadomo, ze nie mozesz! Cos czuje, ze jeszcze przenosisz ciąże 😁😁😁

A poduszke probowalas sobie polozyc pod bioderko??
Hm, pod biodro? Nie... ogolnie kolezanki mowily ze rogale do spania jakos specjalnie nie zdaja egzaminu, wiec nie kupowalam. Okladam sie poduszkami ze wszystkich stron - najwazniejsza to ta miedzy nogami. Ale pod biodro nic nie wrzucam - w sumie mamy dosc miekki materac w łóżku (?). Zle robie?

Hm, pod biodro? Nie... ogolnie kolezanki mowily ze rogale do spania jakos specjalnie nie zdaja egzaminu, wiec nie kupowalam. Okladam sie poduszkami ze wszystkich stron - najwazniejsza to ta miedzy nogami. Ale pod biodro nic nie wrzucam - w sumie mamy dosc miekki materac w łóżku (?). Zle robie?
Ja tez nie mam, rogala do spania. Czasami jak mnie boli biodro to jaska jakiegos miekkiego soboe kładę pod biodro i miedzy nogi 😂 spróbuj może troche kosci odpoczną.

Czy czujecie ulge, ze juz koniec roku?!!! Ja tak bałam sie porodu w grudniu. Jutro juz styczen ufff!! Wyluzuje 😁nawet wypralam wczoraj rzeczy dla małej!A w weekend sie spakuje do szpitala😁

Dziewczyny prywatne pytanie zadam:) kto chce niech odpowie😂 uprawiacie jeszcze seks?? 😂😁Mi sie tak nie chce 😂gdyby mi meza żal nie było to bym tego nie robiła 😂😂😂za to jak w 1trymestrze nie mogłam bo krwawilam i bralam luteinę to wtedy mi sie tak chciało że ohohoho😂😂
No narazie jeszcze tak, choć z ochotą u mnie czasem ciężko 😅 ja np w 1tc nie mialam w ogole ochoty 😀

Nooo to prawda... juz niedlugo, niech ten czas zleci jak naszybciej :) gratuluje utrzymania ciazy !!! 🥰
Ja niby nie miałam ciąży zagrożonej ale i tak sie bałam 😂😂 bo to nigdy nie wiadomo 😂o północy dzisiaj poczuje ulge 😁😁ja lubie stan w ciazy, bywa ciężko i w ogóle ale to juz nie wróci 😂przy malenstwu nie będzie chwili spokoju 😁 życie będzie sie toczyć od karmienia do karmienia

reklama
Do góry