Wracajac do ciuszkow - mam pytanko do dziewczyn ktore pakuja do szpitala. Body bierzecie z dlugim czy krotkim rekawem??? Myslalam o dlugim, ale teraz sie zastanawiam czy przeciez w szpitalu nie bedzie wysokiej temperatury jednak w srodku ![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakbym pakowala dla młodej rzeczy to tylko śpiochyWracajac do ciuszkow - mam pytanko do dziewczyn ktore pakuja do szpitala. Body bierzecie z dlugim czy krotkim rekawem??? Myslalam o dlugim, ale teraz sie zastanawiam czy przeciez w szpitalu nie bedzie wysokiej temperatury jednak w srodku![]()
Dziewczyny prywatne pytanie zadamkto chce niech odpowie[emoji23] uprawiacie jeszcze seks?? [emoji23][emoji16]Mi sie tak nie chce [emoji23]gdyby mi meza żal nie było to bym tego nie robiła [emoji23][emoji23][emoji23]za to jak w 1trymestrze nie mogłam bo krwawilam i bralam luteinę to wtedy mi sie tak chciało że ohohoho[emoji23][emoji23]
Ja już nie pamiętam co to seks... Od kilku miesięcy mamy zakaz!!! ze względu na moją wątłą szyjkę ... skurcze, większe prawdopodobieństwo infekcji... poza tym mój facet od połowy wrzesnia spi w salonie, bo pod nogami łóžka gdzie ja śpię są drewniane belki do jutra!!!Dziewczyny prywatne pytanie zadamkto chce niech odpowie
uprawiacie jeszcze seks??
Mi sie tak nie chce
gdyby mi meza żal nie było to bym tego nie robiła
za to jak w 1trymestrze nie mogłam bo krwawilam i bralam luteinę to wtedy mi sie tak chciało że ohohoho
![]()
Dokładnie! Ja mam wrażenie że co chwila coś nowego mnie dopadaJa sobie zwilzam woda morska , ale taki chyba urok ciąży. Coś w tym jest że dziewczynki bardziej wyciskają z mamy sokiz synem nie było mi nic! A tu bym mogła listę dolegliwości sporządzić
![]()
My już od jakiś 2 miesięcy nie, luteine cały czas biore, do tego jeszcze jakieś bakterie mialam i dostalam antybiotyk, jeszcze te skurcze i szpital... Wolę sobie odpuscicDziewczyny prywatne pytanie zadamkto chce niech odpowie
uprawiacie jeszcze seks??
Mi sie tak nie chce
gdyby mi meza żal nie było to bym tego nie robiła
za to jak w 1trymestrze nie mogłam bo krwawilam i bralam luteinę to wtedy mi sie tak chciało że ohohoho
![]()
Ja biore tylko spiochyWracajac do ciuszkow - mam pytanko do dziewczyn ktore pakuja do szpitala. Body bierzecie z dlugim czy krotkim rekawem??? Myslalam o dlugim, ale teraz sie zastanawiam czy przeciez w szpitalu nie bedzie wysokiej temperatury jednak w srodku![]()
Mnie bolą ale ogólnie, nie przez cały czasDziewczyny, czy Was tez bola biodra od ciaglego spania na lewym i prawym boku? Dobija mnie ta pozycja, juz sie przez to nie wysypiam... a jak klade sie na plecach to ewidentnie robi mi sie duszno, wiec bez szans.
No mnie jak tylko sie poloze na boku. Jakbym juz kosci biodrowe miala wygniecioneMnie bolą ale ogólnie, nie przez cały czas![]()