Brrrownie
Fanka BB :)
U mnie będzie niecałe 2,5 roku różnicy. A powiem że marzyły nam się dzieciaczki rok po roku praktycznie ale trochę względy życiowe, trochę medyczne i wyszło akurat takJaką różnice dziewczyny macie między dziećmi? U mnie bedzie 5 równych lat różnicy. (termin mam na ten sam dzień co corke urodzilam [emoji23]) i uwazam ze ta roznica jest bardzo duza między dziećmi, corka jest jedynaczka wszystko jest dla niej, coreczka tatusia. Zaczynam sie bac jak to będzie [emoji2960][emoji2960]zazdrość bedzie ogromna
Właśnie dlatego nam zależało na małej różnicy wieku Żeby wyjść z pieluch raz a dobrze Wydatki też mniejsze bo wszystko na świeżo zostawione. Wiadomo też, że jak już się wróci do pracy to potem ciężko się zdecydować na powrót w domowe pielesze Chociaż nigdy nie wiadomo co tam człowiekowi przyjdzie do głowy za kilka lat i czy nie zamarzy nam się 3ci potomekMoja Basia bardzo chciala miec rodzeństwo, pewnie dlatego tez sie zdecydowalismy. Nie ukrywam teraz zylo nam sie juz wygodnie wszystko bylo proste juz z 4 letnim dzieckiem. Wyjazdy itp. Teraz znowu trzeba bedzie się przestawić na wersje pieluch [emoji23] zmienić samochód bo bedzie ciasno z 2 fotelikami [emoji23]zaczęliśmy remont mieszkania, wymieniamy sie pokojami z córką (bierzemy mniejszy) [emoji23]takze wiele zmian [emoji3]. Teraz nam w 3 osoby ciasno w 60 metrach a w 4 nie wiem jak to będzie [emoji23][emoji23][emoji23] za 2 lata trzeba bedzie wyminic znowu mieszkanie. A najgorzej mysle sobie ile to pieniędzy potrzeba na dzieci [emoji23] corka tance, raz w tygodniu prywatnie logopeda [emoji23] i basen. Takze podziwiam ludzi ktorzy maja wiecej nic 2ke dzieci.