reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jaką różnice dziewczyny macie między dziećmi? U mnie bedzie 5 równych lat różnicy. (termin mam na ten sam dzień co corke urodzilam 😂) i uwazam ze ta roznica jest bardzo duza między dziećmi, corka jest jedynaczka wszystko jest dla niej, coreczka tatusia. Zaczynam sie bac jak to będzie 🤭🤭zazdrość bedzie ogromna

Jaką różnice dziewczyny macie między dziećmi? U mnie bedzie 5 równych lat różnicy. (termin mam na ten sam dzień co corke urodzilam 😂) i uwazam ze ta roznica jest bardzo duza między dziećmi, corka jest jedynaczka wszystko jest dla niej, coreczka tatusia. Zaczynam sie bac jak to będzie 🤭🤭zazdrość bedzie ogromna
U mnie jest miedzy dziewczynkami 2lata 5miesiecy. A miedzy 3dzieckiem to 6lat bedzie roznicy i 3lata i 8miesiecy

U nas Kornelia jest z sierpnia 2018, a maluch bedzie poczatek lutego takze 2,5 roku roznicy [emoji3]
Jaką różnice dziewczyny macie między dziećmi? U mnie bedzie 5 równych lat różnicy. (termin mam na ten sam dzień co corke urodzilam [emoji23]) i uwazam ze ta roznica jest bardzo duza między dziećmi, corka jest jedynaczka wszystko jest dla niej, coreczka tatusia. Zaczynam sie bac jak to będzie [emoji2960][emoji2960]zazdrość bedzie ogromna

Mój syn w styczniu skończy 12 lat.... Więc 5 lat to nie jest duża różnica :D 5 lat się zatrze w dorosłym życiu. 12 pewnie też... Ale już nie tak bardzo. Mimo to się zdecydowałam, chce żeby mieli siebie nawzajem gdy nas już nie będzie :)

reklama
Mój syn w styczniu skończy 12 lat.... Więc 5 lat to nie jest duża różnica :D 5 lat się zatrze w dorosłym życiu. 12 pewnie też... Ale już nie tak bardzo. Mimo to się zdecydowałam, chce żeby mieli siebie nawzajem gdy nas już nie będzie :)
Moja Basia bardzo chciala miec rodzeństwo, pewnie dlatego tez sie zdecydowalismy. Nie ukrywam teraz zylo nam sie juz wygodnie wszystko bylo proste juz z 4 letnim dzieckiem. Wyjazdy itp. Teraz znowu trzeba bedzie się przestawić na wersje pieluch 😂 zmienić samochód bo bedzie ciasno z 2 fotelikami 😂zaczęliśmy remont mieszkania, wymieniamy sie pokojami z córką (bierzemy mniejszy) 😂takze wiele zmian 😀. Teraz nam w 3 osoby ciasno w 60 metrach a w 4 nie wiem jak to będzie 😂😂😂 za 2 lata trzeba bedzie wyminic znowu mieszkanie. A najgorzej mysle sobie ile to pieniędzy potrzeba na dzieci 😂 corka tance, raz w tygodniu prywatnie logopeda 😂 i basen. Takze podziwiam ludzi ktorzy maja wiecej nic 2ke dzieci.

Do góry