Brrrownie
Fanka BB :)
U mnie będzie niecałe 2,5 roku różnicy. A powiem że marzyły nam się dzieciaczki rok po roku praktycznie ale trochę względy życiowe, trochę medyczne i wyszło akurat takJaką różnice dziewczyny macie między dziećmi? U mnie bedzie 5 równych lat różnicy. (termin mam na ten sam dzień co corke urodzilam [emoji23]) i uwazam ze ta roznica jest bardzo duza między dziećmi, corka jest jedynaczka wszystko jest dla niej, coreczka tatusia. Zaczynam sie bac jak to będzie [emoji2960][emoji2960]zazdrość bedzie ogromna
Właśnie dlatego nam zależało na małej różnicy wiekuMoja Basia bardzo chciala miec rodzeństwo, pewnie dlatego tez sie zdecydowalismy. Nie ukrywam teraz zylo nam sie juz wygodnie wszystko bylo proste juz z 4 letnim dzieckiem. Wyjazdy itp. Teraz znowu trzeba bedzie się przestawić na wersje pieluch [emoji23] zmienić samochód bo bedzie ciasno z 2 fotelikami [emoji23]zaczęliśmy remont mieszkania, wymieniamy sie pokojami z córką (bierzemy mniejszy) [emoji23]takze wiele zmian [emoji3]. Teraz nam w 3 osoby ciasno w 60 metrach a w 4 nie wiem jak to będzie [emoji23][emoji23][emoji23] za 2 lata trzeba bedzie wyminic znowu mieszkanie. A najgorzej mysle sobie ile to pieniędzy potrzeba na dzieci [emoji23] corka tance, raz w tygodniu prywatnie logopeda [emoji23] i basen. Takze podziwiam ludzi ktorzy maja wiecej nic 2ke dzieci.