reklama
marta18691
Fanka BB :)
Bez tegi ani ruszJa tez pije 2 rozpuszczalne
Hehee dokładnieBez tegi ani rusz
sandra0777
Tak, ja juz wybralam, ale licze, ze pod koniec roku beda jakies rabaty, bo to wszystko strasznie drogie. Wybralam Cybexa po opiniach kolezanek i rozwazam tez odkupienie od ktorejs, jesli akurat bedzie chciala sprzedac.Mam pytanko czy macie wybrane wozki dla bobasków??
marta18691
Ja mam kupionyMam pytanko czy macie wybrane wozki dla bobasków??
My z wózkiem pewnie się wstrzymamy do nowego roku. Planujemy może kupić jakiś używany od kogoś znajomego bo jest dużo dzieciaków w naszym towarzystwie teraz. Bo ceny są o połowę tańsze ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Pomału zaczynamy zamawiać "pierdoły" bo to już połowa za nami. Ostatnio poszły na tapetę pieluchy tetrowe itp. Niby nic a jednak 200zł z kieszeni mniej Powoli zaczynamy zbierać i składować w szafie
Dziewczyny może macie jakieś fajne promocje albo strony gdzie można właśnie obecnie po promocji kupić termometry lub inne rzeczy dla malucha ?
Dziewczyny może macie jakieś fajne promocje albo strony gdzie można właśnie obecnie po promocji kupić termometry lub inne rzeczy dla malucha ?
reklama
No ja tez powoli mysle o kupnie ******* bo kasy idzie na wszystko. 2 ciaza jestem tez madrzejsza wiec mniej więcej wiem co mi sie przydalo a co nie a co do termometru to trzeva troche poczytac ktory nie oszukuje i ktory jest polecany. Ja mam od 5 lat swoj i bym go na nic nie zamieniała, nigdy mnie nie oszukał.. Ja z rzeczy po dziecku mam tylko bujak, chustę do noszenia, troche ciuszków, kosz na pieluchy, maty na podloge, inhalator, termometer, szummisia