reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No ja tez powoli mysle o kupnie ******* bo kasy idzie na wszystko. 2 ciaza jestem tez madrzejsza wiec mniej więcej wiem co mi sie przydalo a co nie🤭 a co do termometru to trzeva troche poczytac ktory nie oszukuje i ktory jest polecany. Ja mam od 5 lat swoj i bym go na nic nie zamieniała, nigdy mnie nie oszukał.😀. Ja z rzeczy po dziecku mam tylko bujak, chustę do noszenia, troche ciuszków, kosz na pieluchy, maty na podloge, inhalator, termometer, szummisia
A jaki masz termometr? 😊

reklama
Mam pytanko czy macie wybrane wozki dla bobasków??
My póki co tylko raz byliśmy oglądać, przeraziłam się ile tego jest i ile to ma funkcji (bo cen się spodziewałam), generalnie nie ogarniam. Wybór wózka gorszy od kupna auta! Myślę, że najdalej w listopadzie coś kupimy, ale póki co nie mam pojęcia co 😂 w październiku zacznę kupować różne najpotrzebniejsze drobiazgi, tak jak któraś tu pisała - niby nic, ale trochę się tego pewnie uzbiera 😌

Załączniki

• Screenshot_20200929_141519_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200929_141519_com.android.chrome.jpg
    224,3 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry