U nas wstępnie podobno chłopak. A dzień bez słodkiego jest dniem straconym. Ale w środę połówkowe więc zobaczymy czy się potwierdzi.Mam tak samo. Dzień bez czegoś słodkiego nie istnieje! a przed ciąża słodkie jadłam sporadycznie. U mnie podobno dziewczynka. Jutro USG polowkowe więc zobaczymy czy się nic nie zmieniło
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Daj znać koniecznie!U nas wstępnie podobno chłopak. A dzień bez słodkiego jest dniem straconym. Ale w środę połówkowe więc zobaczymy czy się potwierdzi.
marta18691
Ja tam tez rzadko wogole jemNiestety ale jedno co prawda w 1 trymestrze spadło mi 3kg przez wymioty. No ale teraz się to wyrównało. Strasznie ciągnie mnie do słodkiego i to dlatego. Przed ciąża nie jadałam słodyczy wcale.
Sylwia99
Mnie właśnie ciągnie do słodkiego, a siostra w ciąży jej się kwasnego chce ona uważa, że będzie miała chłopaka i że u mnie też będzie chociaż trzecia siostra też w ciąży to miała z początku też parcie na słodkie a chłopak u niejA ja właśnie mam na odwrót, tak jak lubiłam słodkie w dużych ilościach przed ciążą, tak w ciąży zwykle mnie odrzuca, jak już mam ochotę na coś słodkiego to w niewielkich ilościach stąd od początku czułam, że będzie chłopiec, wstępnie chłopiec, ale na USG połówkowym pewnie dowiem się już na pewno (umówiłam się w końcu prywatnie na piątek, już się nie mogę doczekać!). A wy, dziewczynki będziecie mieć, że tak was do słodkiego ciągnie? Z tego co pytałam rodzinę, czy znajomych, to się często sprawdza
A ja właśnie mam na odwrót, tak jak lubiłam słodkie w dużych ilościach przed ciążą, tak w ciąży zwykle mnie odrzuca, jak już mam ochotę na coś słodkiego to w niewielkich ilościach stąd od początku czułam, że będzie chłopiec, wstępnie chłopiec, ale na USG połówkowym pewnie dowiem się już na pewno (umówiłam się w końcu prywatnie na piątek, już się nie mogę doczekać!). A wy, dziewczynki będziecie mieć, że tak was do słodkiego ciągnie? Z tego co pytałam rodzinę, czy znajomych, to się często sprawdza
Oo to daj znać po wizycie u mnie właśnie się to nie sprawdziło bo będę miała synka i nie wiem skąd ta ochota na słodkie też słyszałam, że jak często się wymiotuje to na dziewczynkę a u mnie pierwszy trymestr katastrofa była i do tej pory czasem jeszcze wymiotuje. Ja mam 8go października połówkowe, ale synek potwierdzony już dwukrotnie, na badaniach sam tak nóżki rozkłada, że nie ma wątpliwości
marta18691
Ja mam 2dziewczyny i w 1 i 2ani razu nie wymiotowalamOo to daj znać po wizycie u mnie właśnie się to nie sprawdziło bo będę miała synka i nie wiem skąd ta ochota na słodkie też słyszałam, że jak często się wymiotuje to na dziewczynkę a u mnie pierwszy trymestr katastrofa była i do tej pory czasem jeszcze wymiotuje. Ja mam 8go października połówkowe, ale synek potwierdzony już dwukrotnie, na badaniach sam tak nóżki rozkłada, że nie ma wątpliwości
O widzisz, to Ci zazdroszczę ja tylko tak słyszałam od paru osób ale u mnie też się to nie sprawdziłoJa mam 2dziewczyny i w 1 i 2ani razu nie wymiotowalam
Ty również pochwal się jutro po badaniuDaj znać koniecznie!
marta18691
Teraz 3 ciąża i tez ani razu wymiotow 20tydz.O widzisz, to Ci zazdroszczę ja tylko tak słyszałam od paru osób ale u mnie też się to nie sprawdziło
reklama
A wiesz co będziesz miała? Moja to pierwsza ciąża więc nie mam porównania, też mam 20 tc i dalej wymioty męczą, na szczęście tylko z ranaTeraz 3 ciąża i tez ani razu wymiotow 20tydz.