KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Świetne wiadomościJa już po USG polowkowym. Pleć potwierdzona - będzie dziewczynka.wszystkie narządy rozwijają się prawidłowo
waga 302 g (19+6tc)
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetne wiadomościJa już po USG polowkowym. Pleć potwierdzona - będzie dziewczynka.wszystkie narządy rozwijają się prawidłowo
waga 302 g (19+6tc)
![]()
A ja tak samo myslemy planujemy kupić cybexa ale czekam na black friday![]()
Ja jeszcze dwa tygodnie bo mi doradzili, zeby po skonczonym 20 tygodniu, a lekarz tylko raz w tygodniu przyjmuje. Ostatnie usg mialam tydzien temu, to wiem, ze wszystko w miare ok z synkiem. Tylko ta moja szyjka jest zawsze tematem rozpaczan. Po 24 tygodniu do szpitala na sterydoterapie, bo podobno raczej urodze wczesniej.Świetne wiadomości. Ja jeszcze mam tydzień czekania do USG połówkowego.
Ja kupilam wozek 3w1 za 200zl bo okazja bylaMy z wózkiem pewnie się wstrzymamy do nowego roku. Planujemy może kupić jakiś używany od kogoś znajomego bo jest dużo dzieciaków w naszym towarzystwie teraz. Bo ceny są o połowę tańsze ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Pomału zaczynamy zamawiać "pierdoły" bo to już połowa za nami. Ostatnio poszły na tapetę pieluchy tetrowe itp. Niby nic a jednak 200zł z kieszeni mniejPowoli zaczynamy zbierać i składować w szafie
![]()
Dziewczyny może macie jakieś fajne promocje albo strony gdzie można właśnie obecnie po promocji kupić termometry lub inne rzeczy dla malucha ?![]()
my planujemy kupić cybexa ale czekam na black friday![]()
Ja planuje kupic stokkemy planujemy kupić cybexa ale czekam na black friday![]()
też na nie patrzyłam ostatnioJa planuje kupic stokke![]()
Kolejny do kolekcji chlopakJa tez juz po polowkowych 20 tydz , bedzie kolejny synek tak jak przeczuwalamzdrowitki i wazy 420 g
![]()