Mari_Poznań
Zaciekawiona BB
ja dokładnie tak samo, na początku częściej, teraz co 4 tygodniePierw mialam co 2tyg a potem średnio co 4tyg usg na kazdej wizycie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dokładnie tak samo, na początku częściej, teraz co 4 tygodniePierw mialam co 2tyg a potem średnio co 4tyg usg na kazdej wizycie...
No to superMy dzisiaj po wizycie, niestety musimy uzupełniać żelazo i magnez bo jest spory spadek. Ale poza tym wszystko dobrze, w przyszłym tygodniu jeszcze USG połówkowe więc jeszcze chwila niepewności <3
U mnie brzuszek widocznyJa mam 19+0 to moja druga ciaza i jednego dnia czulam mocno pozniej juz cisza i cos zaczyna sie powoli teraz. Dzwonilam do lekarza i mówił ze na spokojnie dzidzia ma tyle miejsca ze moge nie czuc jeszcze.. Sylwetki modelki tez nie mam. Macie juz brzuszki?
my tez dobrze sie czujemy za 3 tygodnie mam połówkoweJak tam dziewczyny się czujecie?
Ja juz ruchy czuje takie urocze co jakis czas a z tym brzuszkiem to tak slabo u mnie widac raczej. Lekarz mi powiedzial ze u mnie jak wystrzeli to raz a porządnie. Za to wszedzie indziej przyrost widacJa mam 19+0 to moja druga ciaza i jednego dnia czulam mocno pozniej juz cisza i cos zaczyna sie powoli teraz. Dzwonilam do lekarza i mówił ze na spokojnie dzidzia ma tyle miejsca ze moge nie czuc jeszcze.. Sylwetki modelki tez nie mam. Macie juz brzuszki?
U mnie 19+0 i nie czuję ruchów. Mam łożysko na przedniej ścianie, które to amortyzuje kopniaczki. W pierwszej ciąży miałam taką samą sytuację i ruchy poczułam dopiero w 22 tygodniu.Hej dziewczyny, jestem tu od niedawna tak sobie czytałam wasze wiadomości jestem w 18tyg+4 dni niestety ja nie czuję żadnych ruchów i mam obawy czy wszystko ok... Połówkowe 5 października to zobaczymy co w trawie piszczy a ci do wizyt na NFZ też mam 3 ale co miesiąc lekarz i tak mi puszcza serduszko i pokazuje na chwilę bobo
No niestety tak jest jak sie przednia ścianę łożyskaU mnie 19+0 i nie czuję ruchów. Mam łożysko na przedniej ścianie, które to amortyzuje kopniaczki. W pierwszej ciąży miałam taką samą sytuację i ruchy poczułam dopiero w 22 tygodniu.
Ja mam na przednjej i ruchy czuję bardzo dobrzeNo niestety tak jest jak sie przednia ścianę łożyska
No większości nie czuje jak tak pisza moze w Twoim przypadku inaczej jestJa mam na przednjej i ruchy czuję bardzo dobrze