reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja mam 19+0 😁 to moja druga ciaza i jednego dnia czulam mocno pozniej juz cisza i cos zaczyna sie powoli teraz. Dzwonilam do lekarza i mówił ze na spokojnie dzidzia ma tyle miejsca ze moge nie czuc jeszcze.. Sylwetki modelki tez nie mam. Macie juz brzuszki?
Ja juz ruchy czuje takie urocze co jakis czas 😀 a z tym brzuszkiem to tak slabo u mnie widac raczej. Lekarz mi powiedzial ze u mnie jak wystrzeli to raz a porządnie. Za to wszedzie indziej przyrost widac 😃

Hej dziewczyny, jestem tu od niedawna tak sobie czytałam wasze wiadomości 😅 jestem w 18tyg+4 dni niestety ja nie czuję żadnych ruchów i mam obawy czy wszystko ok... Połówkowe 5 października to zobaczymy co w trawie piszczy a ci do wizyt na NFZ też mam 3 ale co miesiąc lekarz i tak mi puszcza serduszko i pokazuje na chwilę bobo 😁
U mnie 19+0 i nie czuję ruchów. Mam łożysko na przedniej ścianie, które to amortyzuje kopniaczki. W pierwszej ciąży miałam taką samą sytuację i ruchy poczułam dopiero w 22 tygodniu.

reklama
Do góry